Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova soroljam magam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Bocsánat a kissé butának tűnő kérdés miatt, de a mai világban (ahogy ezt ti is észrevettétek) egyre magasabbak az emberek. Szóval én eddig egy nagyon magas kategóriába tartoztam. Lány vagyok, 170 cm (66kg).

Ebben a mai világban -magasság szerint- én akkor most melyik kategóriába tartozom a méretem alapján?

Előre is köszi a commenteket!

Üdv. mindenkinek!

25 L

2010. máj. 3. 00:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Szerintem az átlagba.

üdv

2010. máj. 3. 01:00
 2/18 anonim ***** válasza:
átlag
2010. máj. 3. 01:02
 3/18 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondod, hogy már nem vagyok hatalmas debella? :D
2010. máj. 3. 01:02
 4/18 anonim ***** válasza:
nem
2010. máj. 3. 01:03
 5/18 anonim ***** válasza:
sztem pont h nem mivel sztem egyre kisebbek, de te az átlagba tartozol.
2010. máj. 3. 01:08
 6/18 A kérdező kommentje:
Basszus én meg azt érzem, hogy tök rossz, mert nagydarab vagyok, mint egy férfi és amikor felszállok a buszra, akkor mindenki csak az orromig ér. Nem húzok fel 2cm-nél magasabb cipőt se, mert így is kilógok a sorból. Legalább is úgy érzem. De akkor ez most valami komplexus lehet?
2010. máj. 3. 01:12
 7/18 TB28 ***** válasza:
Én mit mondjak én 2 méter vagyok:D és 85 kiló. Én is kilógok a sorból. Nőbe jó a 170cm az magasnak számít manapság, mert a legtöbb lány valamiért alig haladja meg a 160-at. Vagy csak én nem járok olyan helyekre. 18/F
2010. máj. 3. 01:33
 8/18 anonim ***** válasza:

Én 175 cm vagyok és 64 kg, elég sok barátnőm van aki hasonlóan magas, de a lányok többséghez képest én is debellának érzem magam, a nyakamig érnek, elmegyek bulizni és a legtöbb pasi alacsonyabb nálam, vagy egy magasak vagyunk, arról nem beszélve, hogy olyanom mint a kisujjam, de egy férfias férfi (magasabb és nem vékonyabb akarja mint az enyém:)) mellett ilyen magassággal is nőnek tudom érezni magam, imádom a magassarkút, 6-7 centiset is simán felhúzok.

Ne fusztráljon a magasságod, húzd ki magad és örülj neki, hogy nem vagy seggdugasz (bocsi az alacsonyaktól), gondolj arra, hogy a modellek még ennél is magasabbak.

Amúgy az emberek magassága minden generációval növekszik.

22N

2010. máj. 3. 02:03
 9/18 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit magas kategóriába, de ez még átlagos talán, a női átlag 165 úgyhogy 170 felett számít magasnak egy nő.Hogy debella?:D Ugyan már.
2010. máj. 3. 02:25
 10/18 anonim ***** válasza:
02:03 175 centisen felveszel egy magassarkút?:D Minek az?Így is elég magas vagy.
2010. máj. 3. 02:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!