Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kezelik sokan a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezelik sokan a nőket úgy, mintha külön faj lennének?

Figyelt kérdés

Konkrétan oktatják, hogy hogyan kell beszélni/viselkedni egy nővel... Néztem 1-2 ilyen oktatóvideót, kb úgy beszéltek benne a nőkről, mint az Animal Planetes természetfilmekben valami afrikai vadállatokról.

Itt is mennek a tippek, hogy egy NŐNEK ezt nem lehet elmondani, egy NŐVEL ezt nem szabad megbeszélni, egy NŐNEK ezt meg azt kell mondani, így meg így kell viselkedni.

Néha a fejemet fogom, olyan fejtegetésekbe mennek bele, hogy hogy működnek a nők.

Ezeknek a pasiknak nem tűnik fel, hogy mi is ugyanolyan "majomtól származó", szén alapú emberi lények vagyunk, mint ők? Miért nem lehet egy nővel szimplán úgy viselkedni, mint egy emberrel? Miért nem lehet emberként megismerni? Miért nem lehet "csak úgy" beszélgetni vele, mint mondjuk egy férfi ismerősötökkel? Miért kell ennyire másként kezelni minket?

Vagy ez csak szerintem fura?

2016. dec. 21. 12:50
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Mert nem tudnak bánni velük :D
2016. dec. 21. 12:51
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Ezek a videók a pancser többségnek készülnek, akiket jól meg lehet kopasztani ilyen szarokkal.
2016. dec. 21. 12:56
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Annyira lehet érezni, amikor valaki "nem emberként" szól hozzád. Nekem vegyes a baráti társaságom, mindenki mindenkihez ugyanúgy szól. Rengeteg férfi is emberként szól, de amikor nem... akkor kb hallani a fejéből üvöltő belső hangot, hogy "ez egy nő! ez egy nő!"
2016. dec. 21. 12:58
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
Mert tényleg úgy viselkedtek, mint egy külön faj. Csak az a baj, hogy elveszitek az eszünket, azért vannak az oktató videók, hogy tudjunk ellene védekezni, és ne kukuljunk meg a társaságotokban. :D Persze ezek a videók nem sokat érnek, csajozásra születni kell, meg kell egyfajta közvetlen természet. Aki zárkózott, nehezen megnyíló típus, az nézhet bármint, nehezen fog neki menni. Saját magamon tapasztalom.
2016. dec. 21. 13:05
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Az nem esik le nekik, hogy az egyetlen ami számít aza magabiztosság és a kisugárzás, ami nem ott kezdődik, hogy megtanulok egy nővel kommunikálni midnenféle csicsa szelfgenerált szabály segítségével, ahnem felismerem hogy egy értékes és szerethető emberi lény vagyok és dolgozom mondjuka külsőmön/megjelenésemen,a többi meg eladoma személyiségemmel... sokan nehezen azt befogadni, hogy önmagán kell midnenkinek dolgoznia, az ilyen fogyj most 15 kilót ezzela csodamódszerrel típusú tanácsoknak megfelelően a hogyan vigyél áygba minden nőt taácsok csak rövid távon műkdönek ha működnek, ugyanis hossz távon valószínűleg csak rombolják az önbizalmat amit éppen meg kéen támogatniuk... ezek az oktatások pótszerek... én is szoktam videót nézni, és tök helyes, lűtszólag intelligens srácok vesznek részt ezeken, akiknek abszolúte nem lenne rá szükségük, mert már most olyan kvalitásokkal rendelkeznek, hogy szerencsésnek érezheti magát aza lány, akik velük lehet. És aztán megkérdőjelezik magukat, csoadamódszerekehez folyamodnak és elhitetik velük meg ők is magukkal, hogy amúgya csajozás az olyan valami amit tanulni kell és ahol trükkökhöz kell folyamodni, mert te így trükkök nélkül nem avgy elég jó, akinek meg van enélkül csaja, az biztos legalább gazdag vagy jóképűbb mint te....
2016. dec. 21. 13:46
 6/10 anonim ***** válasza:
30%
Hmmm, én mindigis emberként kezeltem a nőket, pont úgy, ahogy írod, és látványosan nem tudtak vele mit kezdeni...
2016. dec. 21. 14:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem a majomtól származunk, hanem egy közös őstől.

Amúgy gyakran érzem úgy mintha a női nem egy külön faj lenne:) De ilyen videókat nem néztem/nézek.

2016. dec. 21. 15:09
 8/10 anonim ***** válasza:
50%

Ebben a műfajban asszem tegnap láttam egy gyöngyszemet: "Ez mit jelent lánynyelven?". Vagy valami hasonlót, mert arra se vettem a fáradságot ez után, hogy elolvassam, válaszolni végképp nem láttam értelmét, elvégre úgyse egy nyelvet beszélünk.

Nekem nagy kedvencem még, mikor megjelenik az autista-aggszűz kankülönítmény, és nagy elánnal magyarázzák a kis számaikkal, hogy milyenek a nők. És ha egy nő ír valami korrekt választ, akkor épp csak a torkát nem harapják át, mert mi tudhat ő arról, mi kell a nőknek....

Ilyenkor el szoktam azon gondolkodni, hogy hol élhetnek vajon, ahol nem találkoznak hús-vér nővel? Anyjuk se volt vajon soha?

2016. dec. 21. 15:16
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, kkor nem én gondolom így egyedül :D

#7, direkt raktam idézőjelbe azt a részt, hogy a majomtól származunk. :D

2016. dec. 21. 15:28
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert tényleg egy külön faj. :D Na jó, nem is. Az nem érti meg őket, aki balfék.
2016. dec. 21. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!