Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezelik sokan a nőket úgy, mintha külön faj lennének?
Konkrétan oktatják, hogy hogyan kell beszélni/viselkedni egy nővel... Néztem 1-2 ilyen oktatóvideót, kb úgy beszéltek benne a nőkről, mint az Animal Planetes természetfilmekben valami afrikai vadállatokról.
Itt is mennek a tippek, hogy egy NŐNEK ezt nem lehet elmondani, egy NŐVEL ezt nem szabad megbeszélni, egy NŐNEK ezt meg azt kell mondani, így meg így kell viselkedni.
Néha a fejemet fogom, olyan fejtegetésekbe mennek bele, hogy hogy működnek a nők.
Ezeknek a pasiknak nem tűnik fel, hogy mi is ugyanolyan "majomtól származó", szén alapú emberi lények vagyunk, mint ők? Miért nem lehet egy nővel szimplán úgy viselkedni, mint egy emberrel? Miért nem lehet emberként megismerni? Miért nem lehet "csak úgy" beszélgetni vele, mint mondjuk egy férfi ismerősötökkel? Miért kell ennyire másként kezelni minket?
Vagy ez csak szerintem fura?
Nem a majomtól származunk, hanem egy közös őstől.
Amúgy gyakran érzem úgy mintha a női nem egy külön faj lenne:) De ilyen videókat nem néztem/nézek.
Ebben a műfajban asszem tegnap láttam egy gyöngyszemet: "Ez mit jelent lánynyelven?". Vagy valami hasonlót, mert arra se vettem a fáradságot ez után, hogy elolvassam, válaszolni végképp nem láttam értelmét, elvégre úgyse egy nyelvet beszélünk.
Nekem nagy kedvencem még, mikor megjelenik az autista-aggszűz kankülönítmény, és nagy elánnal magyarázzák a kis számaikkal, hogy milyenek a nők. És ha egy nő ír valami korrekt választ, akkor épp csak a torkát nem harapják át, mert mi tudhat ő arról, mi kell a nőknek....
Ilyenkor el szoktam azon gondolkodni, hogy hol élhetnek vajon, ahol nem találkoznak hús-vér nővel? Anyjuk se volt vajon soha?
Köszi a válaszokat, kkor nem én gondolom így egyedül :D
#7, direkt raktam idézőjelbe azt a részt, hogy a majomtól származunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!