Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a haveromba! Mit tegyek?
Van egy jó baráti társaság, hetente többször is összejárunk sörözni. Tudják rólam, hogy meleg vagyok. Sajnos múlt héten volt egy "végezetes" kerti parti, nagyon berúgtunk, és összegabalyodtam az egyik haverommal-régóta tetszett, értelmes, amúgy nők bálványa típus. Van barátnője, épp aludt már mikor ez történt. Nem volt konkrét aktus, csak kézzel kényeztettük egymást.
Azóta nem esett szó a dologról, én ki is hagytam pár sörözést, mert lelkisimeretfurdalásom van, nem tudom szóljak e a barátnőjének, és a srácnak sem akarok rosszat, mert szeretem! mit tegyek?
21/F
12:11 énis :D
Amugy kedves kérdező, nehogy elmondd a csajának. Az tök gerinctelenség lenne. Inkáb beszélj a sráccal, hogy sajnálod, aztán ugyis adja a helyzet. De ez csak ilyen véletlen kiváncsiság volt részéről. 19vagyok és meleg... Nekem is vannak haverjaim, de velük nem masztiztam még hót bebaszva :D Haa gondolod irj egy privit.
Köszi a válaszokat, na felhívtam barátomat, megbeszéltük.
Elfelejtjük az egészet, úgy ahogy volt. Én úgyis másik városba költözöm munkahelyváltozás miatt, ez most az egyszer jól jött.
DE azért hozzátenném, nem minden meleg olyan, mimt a filmekben, vagy sorozatokban mutatják, én monogám természetű vagyok-csak épp egy új kapcsolat reményében csináltam ezt. Amúgy is utolsó sggfejnek érzem magamat, szegény lány miatt.
Még egyszer köszönöm a válaszokat-még a negatív hangvitelűeket is:)
Privizni sajnos nem szoktam:/
Szép hetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!