Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok. Arra keresem a választ hogy van egy lány a táborba nagyon tetszik nekem és üvegezésből (felelsz vagy mersz) csókolóznia kellett a legjobb haverommal. Most féljek attól hogy ő most a haveromba szerelmes nem pedig belém?
amúgy engem is nagyon bír és egyszer én fogtam meg a kezét hogy le ne essen egy szakadékba.
és már csak 3 nap van a táborból hogy csináljam hogy összejöjjünk?
de edi avgy:)
szerintem siman ulj melleje ebedkor es beszelgessetek:) sok sikert
de ari:)
Meséld el neki,hogy mennyire örülsz,hogy pont mellette voltál,a bajban és tudtál neki segíteni,nehogy leessen a szakadékba.:) Meg hogy,milyen csinos,és hogy nagyon megszeretted:)Aztán ahogy a lány lereagálja abból tudni lehet,hogy ő is szeret-e,vagy mi a szitu!:D
Sok sikert!
14/L
na ez már tökjó!! (egy sátorban alhatnak a lányok és a fiuk??:O anyás persze mikor én kissebb voltam...xD)
beszélgessetek sokat.ez alap.max kikérdezed egy barátnőjét,hogy említette e téged.ilyeneket elfecsegnek egymásnak. na sok szerencsét. majd írd eg mi lett
17/L
szerintem jobb út nincs hogy összejöjjünk :D
az egyik kedvenc számom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!