Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok. Arra keresem a választ hogy van egy lány a táborba nagyon tetszik nekem és üvegezésből (felelsz vagy mersz) csókolóznia kellett a legjobb haverommal. Most féljek attól hogy ő most a haveromba szerelmes nem pedig belém?
amúgy engem is nagyon bír és egyszer én fogtam meg a kezét hogy le ne essen egy szakadékba.
és már csak 3 nap van a táborból hogy csináljam hogy összejöjjünk?
Édi vagy :)
Mivel egy sátorba lesztek így tiéd a pálya :P
Este mond meg Neki,hogy nagyon bejössz nekem,ne habozz,ne legyél nyálas,kerek perec megmondod majd miközbe beszélgettek!Az a legjobb Nekem már írták meg levélbe ismeg ilyenek Én nem szeretem az a jó mikor bevallod Neki lehetőleg mikor nem hallja senki csak Te meg Ő.Egyépként ő HÁNY ÉVES?
köszönöm válaszaitokat és szerencsém lett
ugy keltem ma föl hogy a karomat ölelgette alvás közben :D
és ma megcsókolt :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
minden tiszteletem nektek
(a Beastie Boys-os pólót mikor meg láttam hogy neki is olyan van nem vettem le 3 napig :D)
wiiii dejóóó:)))))
eskü örülök neked:DDDésés akkor kerekperec elmondtad neki?
Happy End :)
Hát ürölök nektek tényleg hát legyetek eggyüt még sokáig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!