Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a haveromba! Mit tegyek?
Van egy jó baráti társaság, hetente többször is összejárunk sörözni. Tudják rólam, hogy meleg vagyok. Sajnos múlt héten volt egy "végezetes" kerti parti, nagyon berúgtunk, és összegabalyodtam az egyik haverommal-régóta tetszett, értelmes, amúgy nők bálványa típus. Van barátnője, épp aludt már mikor ez történt. Nem volt konkrét aktus, csak kézzel kényeztettük egymást.
Azóta nem esett szó a dologról, én ki is hagytam pár sörözést, mert lelkisimeretfurdalásom van, nem tudom szóljak e a barátnőjének, és a srácnak sem akarok rosszat, mert szeretem! mit tegyek?
21/F
Két idióta... -.-" (mármint a válaszolók)
Hát, az a helyzet, hogyha ő hetero, akkor túl sok mindent nem tehetsz... hiszen nem lesz sajnos így semmi. :\
épp aludt már mikor ez történt <> csak kézzel kényeztettük egymást.
Ez a történet vagy dramatizált (azaz kicsit túlgondolt) vagy pedig te kicsit szemét módon egy teljesen részeg ember "magatehetetlenségét" használtad ki, kvázi-megerőszakoltad őt.
Meg kell jegyeznem, hogy nem kellene házinyulakra lövöldözni, pláne nem akkor, ha nem egy tóba lógatjátok a botot. Ne tedd tönkre a barátságot, ne tedd tönkre a bizalmat. Nem éri meg.
Az emberek tényleg ennyire hülyék? Áááá. Az lője fejbe magát egy nyelvtankönyvvel, aki képtelen egy összetett mondatot értelmezni.
Na, a helyzet a következő. Egy kis biszex hajlam sokakban van, ami - főleg erős alkoholos befolyásoltság hatására - hajlamos előbújni. Ettől az illető nem lesz meleg, de még biszex sem - az identitás vicces dolog, főleg a férfiaknál, sokan képesek fenntartani magukban a hitet, hogy ők igazából heterók, annak ellenére, hogy szexuálisan akár többet vannak együtt fiúval, mint lánnyal. Tehát a srác az eset után valsz visszament a barátnőjéhez, és igazából nem is gondol többet a témáról, és főleg nem tartja melegnek magát. Úgyhogy ha azt kérdezed, mit csinálj, én inkább azt mondom, mit ne:
- ne lovald bele magad a dologba. Egy kis kölcsönös maszti intoxikált állapotban nemegyenlő bimbózó meleg kapcsolat.
- főleg ne szólj a barátnőjének, egy szót se. A csaj kiborulna, szakítana, a srác valsz Téged hibáztatna, és ki tudja, milyen hatással lenne az egész sztori a haveri körre.
Szóval ennyi. Az egyik legnagyobb szopóágon vagy, ami egy meleg srác életében előfordulhat, és nagyon sajnálom, hogy így jártál, de egyszerűen nem tudom elképzelni a sztorinak olyan végkifejletét, amelyben Ti ketten együtt lovagoltok a naplementébe. Ez nem a Fiúk a klubból, ahol Emmett meg a focista srác a tévéhíradóban vallottak egymásnak szerelmet, a legtöbb, ami valaha elképzelhető egy ilyen fiúval, az néhány titkolt szextalálka, meg ezek között/után jó sok lelki szenvedés Neked. Lásd be, hogy ennél Te többet érdemelsz, és keress magadnak valaki mást, mondjuk egy olyan srácot, akinek nincs barátnője, és lehetőleg hajlandó felvállalni magát.
Ja, és ne vedd rossz néven, hogy kioktatlak, de a legjobb barátomat vesztettem el így kis híján, meg pár évet az életemből, amit a Nagy Ő keresésére fordíthattam volna, ahelyett, hogy olyan busz után futok, ami nem áll meg... nem, nem érte meg. Szóval hallgass az eszedre, mondj le a srácról.
Beszéld meg a haveroddal ezt a dolgot. Egyebet nem tudsz tenni, de jobb az egyenes út. Nyilván őt is piszkálja a dolog.
Üdv!
várd meg amég ő kezd erröl beszélni.
ennyi.felejtd el mert különbem tönkre teszed a haverodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!