Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha lejárattak egy közösségben?
A főiskolára, ahova jártam, próbáltam megismerkedni az új elsősökkel. 18-19 éves lányok. Teljesen jó alap.
Az a baj, hogy bár az elején nagyon nyitottak, idővel képszakadás van és soha többé nem válaszolnak, vagy rám is mordulnak és letiltanak, stb.
Nos az a helyzet, hogy sokan mondták, hogy "terjednek rólam dolgok", hogy én "zaklatok" embereket, stb, illetve tudom, hogy a volt tanáraim is terjesztenek rólam pletykákat.
Mit tehetek ezek ellen?
Álljak ki magamért, keressem fel a tanárokat és "fenyítsem meg" őket, hogy ha rólam továbbra is ilyeneket terjesztenek jogi útra terelem a témát? Igenis járjak el a bulikra, stb.
Vagy felejtsem el ezt a közösséget, mert "fertőzött" ezekkel a negatív gondolatokkal? Mit tegyek?
Szociálisan sok hiányosságod van, ha eljutott a dolog erre a szintre. Valószínűleg nem érzed a határokat és itt sem. Lehet túl is liheged a dolgot. Az egyetemet csináld végig, nyeld le a békákat, sok hatalommániás idiótatanít mindenhol, azokkal sajnos nem tudsz mit csinálni. Nem velük cseszel ki, ha nem végzed el a sulit, hanem saját magaddal. A többség szeretett az egyetememen, ott is maradtam, ma már oktató vagyok, de volt pár ember, akinél maximum tudással kaptam kettest, mert nem volt hajlandó a tárgyból kérdezni a vizsgán, csak a témavezetőm témájáról akart beszélgetni.
Ismerkedni valószínűleg ott nem fogsz tudni, ez ilyen, menj el más karok bulijaira és hasonlók. Ha ott is ez a kép alakul ki rólad, akkor vmi gond van és meg kell tanulnod (másként) viselkedni. A középsuli egy eléggé védett közeg, onnan kipottyanni nem mindig sül el jól.
Hát öcsém ez márpedig így megy! AZ EGÉSZ ÉLETBEN! Nem csak az egyetemen, mindenhol ez van de nézd a jobbik oldalát legalább kivételesen valami hasznosat is tanultál ott nem csak a sok marhaságot :)
De persze fogd megint más szüleinek a pénzére a saját sikertelenségeidet, mindenki ezt csinálja mert ez a legkönnyebb. Szerintem te meg egy kivénhedt zaklató vagy aki görcsösen próbál lefektetni fiatal lányokat semmi több. Nem a közösség fertőzött meg téged, te magadtól váltál ilyenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!