Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nős férfit szeretek. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfit szeretek. Hogyan édesgessem magamhoz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 22:15
 331/353 anonim ***** válasza:
87%
Lexy_18, tettszik a hozzáállásod, és teljes mértékben egyetértek. és többiek: először olyan finoman fogalmaztam meg a véleményem, mint a biciklipumpa. a kedves kérdező azonnal leszavazta. Lex is először finoman fogalmazott, és hogy 200 komment után beleunt a finomkodásba, ne csodálkozzatok. de legalább próbál segíteni rajta, ti meg hárman nekiugortok. mért?
2010. máj. 19. 21:57
 332/353 anonim ***** válasza:
89%

21:02es egyetértek, és elnézést a hangnemért, de kedves "védelmező" barátunknak is igen fura stílusa van... És attól h kapcs.-ban vagyok nem értem mért nem lehet tapasztalatom...? Am meg ha a te apádat is elszerették volna, lehet h nem szívlelnéd az ilyen embereket...

De tök mindegy már... Csak tőlem durvábban is odaszóltak a csajnak... Szal nemértem mért engem kellett lehordani... :s

Lexy/18

2010. máj. 19. 22:03
 333/353 anonim ***** válasza:
89%

21:57 nagyon köszönöm... :$

legalább vki észrevette a fokozatokat...:-)

Lexy/18

2010. máj. 19. 22:07
 334/353 anonim ***** válasza:
77%

Én egyszer sem beszéltem csúnyán a kérdezővel és ne hülyéztem le meg hasonlók. Normálisan mondtam el a véleményem és érvekkel és történetekkel is próbáltam meggyőzni, de mindhiába. Egyébként én nem tartom butának a kérdezőt, mert szépen, érthetően fogalmaz és ő is normálisan válaszolt a kommentekre 1-2 választól eltekintve. Nem gondolom butának, egyszerűen naivnak tartom, aki még mindig hisz benne, hogy a pasi otthagyja miatta a családját, pedig rengetegen mondtak érveket ez ellen. Nem buta ő, csak szerelmes és ez elködösíti a normális ítélőképességét és vakon bízik abban, hogy az álma teljesülhet:). Egyszerűen szerelmes, naiv, makacs és önfejű és nem hajlandó beismerni, hogy ennek a rengeteg embernek igaza van. Nem akarja beismerni, mert abban akar hinni, hogy amire vágyik, megvalósul. De józanul nem tud gondolkodni, mert most álomvilágban él. Én egyrészt megértem őt, mert mind tudjuk milyen a szerelem, hogy mennyire úrrá tud lenni az emberen és ilyenkor semmi és senki nem érdekli. Ilyenkor csak az a fontos, hogy a szeretett emberrel legyünk bármi áron, kerül amibe kerül. Ő is beleesett ebbe a hibába. Megértem őt, hogy szerelmes és szeretne ezzel a férfival lenni. Ugyanakkor másrészt kicsit el is ítélem a viselkedését, hogy szánt szándékkal akarja szétrombolni egy család életét. Hogy nem gondol bele abba, hogy neki mennyire rosszul esne, ha őt akarná valami fiatal lány elválasztani a szerelmétől, férjétől. Nyilván fordított helyzetben ez neki is nagyon rosszul esne, ha széthullana a közösen felépíett élete a férjével egy fiatal csaj miatt. Te is kerülhetsz még ilyen helyzetbe, akkor majd megtudod, milyen rossz érzés lehet ez. Adja az Isten, hogy én ne kerüljek ilyen helyzetbe, hogy el akarják venni tőlem a párom. És olyan helyzetbe sem szeretnék kerülni, mint amilyenben te vagy. Vagyis nem szeretnék szerető szerepben élni és közben szerelmes lenni egy olyan férfiba, akinek családja van.

Én azért sajnállak kicsit, mert lehordtak itt minden rossznak, pedig nem hiszem, hogy rossz ember vagy. Csak nagyon szerelmes vagy és hibát követsz el, mint minden ember az életében. Meg tudlak érteni valamilyen szinten, de mégis azt kérem, hogy olvasd el megint az összes hozzászólást és próbáld meg egy kicsit végiggondolni őket, hogy talán igazunk van. Nem 1 ember állítja ezt, hanem sok. Próbálj kicsit a dolgok mögé látni, ne vakítson el ennyire a szerelem. Tudom azt mondtad a korodbeliek között nem lehet igazi férfit találni, de ez nem így van. Hidd el, köztük is vannak érett gondolkodású, céltudatos, határozott fiúk, akik tudják mit akarnak. Én 18 évesen találtam egy ilyen fiút, aki akkor 19 volt (most 21) és ő ilyen, mint amit leírtam. Nagyon komoly gondolkodású, intelligens és határozott céljai vannak a jövőre nézve. Vele szeretném leélni az életem, mert számomra ő testesíti meg az igazi férfit. Pedig amikor megismertem, csak 19 éves volt, de mr akkor is ilyen volt. Épp ezért mondom, hogy a te korosztályodban is vannak ilyen fiúk, csak meg kell őket találni:). Vagy ha vonzanak az idősebb férfiak, akik 25-28 év körüliek, ott is lehet találni olyat, aki normális és nincs senkije. Nem hiszem el, hogy neked nem megalázó ez a helyzet, ahogy ez a férfi kezel. Veled van hétvégén vagy mikor, aztán utána hazamegy a feleségéhez. Hogy tudsz ebben a tudatban élni? Hogy nálad van és tudod, hogy utána hazamegy a családjához, ze meg ott maradsz egyedül. Közben gondolom mar a féltékenység és bánt, hogy tudod, hogy egy másik nőhöz megy. Szerintem ez rád nézve nagyon megalázó. Normális lánynak tűnsz, ennél jobbat érdemelnél.

20/L

2010. máj. 19. 22:56
 335/353 anonim ***** válasza:
63%

Istenem, ennyi sok hülye válaszolót. Még mindig beveszik.

Már ti vagytok szánalmasak.És a téma is unalmas már.

2010. máj. 20. 06:41
 336/353 anonim ***** válasza:
76%
Legalább szerették volna el apámat. -.- Csak nincs olyan ember akinek az a féreg kellene. Azt mondom ez esetben, inkább lépett volna le egy nővel, minthogy 14 éves koromig azt néztem, hányszor veri anyámat, meg fojtogatja, matt részegen. És én sem maradtam ki a jóból, hidd el, mondjuk mikor télen a hóba kihajított, kicsukott (11 évesen), míg anyám dolgozott.stb.. Szóval inkább apáinkat ne hasonlítsuk össze. A véleményem nem változott. Nincs joga senkinek senkit itt kioktatni, ócsárolni, hisz nem is ismeri. Igen, tudom, hogy elmondta a véleményét normálisan is, írtam is, miért nem volt elég az? Nem kell folyamatosan szekálni, biztos nem jó ez neki sem. Ő akarja elb.szni az életét, hát tegye. Utána ő fog szenvedni, nem más. Saját hibáiból tanul az ember. Viszont lek.vázni, meg hasonló dolgokat mondani nem kell. Jó, lehet, hogy egy roh@dék, mert elveszi a pasit a családjától, de ezt meglehet normálisan fogalmazni.
2010. máj. 20. 09:36
 337/353 anonim ***** válasza:
55%

Na hurrá!Megjöttek azok,akiknek a cukrosbácsi fizeti a tandíjat,mert államira bejutni túl hü..lyék...

Tessék mondani képek nincsenek fenn az évfolyamról?Van pár gazdag,unatkozó nyugdíjas ismerősöm....:-))))

2010. máj. 20. 10:27
 338/353 A kérdező kommentje:
Nem így akartam a kapcsolat elején.
2010. máj. 20. 19:48
 339/353 anonim ***** válasza:
100%
Nem unalmas még??
2010. máj. 20. 22:05
 340/353 anonim ***** válasza:
82%
Na mi van veletek? Megismerkedtél a fiával?
2010. máj. 29. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!