Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nős férfit szeretek. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfit szeretek. Hogyan édesgessem magamhoz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 22:15
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/353 anonim ***** válasza:
100%

Persze biztos otthagyta volna... Akkor most is hogy csak felmerült akkoris otthagyta volna! Csak egy pótlék vagy, nyugodj bele, vagy ha jól akarsz járni, hagyd el!

Lexy/18

2010. máj. 14. 09:55
 262/353 A kérdező kommentje:
Mondtam neki ezeket, amiket itt írtatok. Magához ölelt, csókolgatott és azt mondta, hogy higgyem el nagyon szeret, annyira, hogy azt el sem tudom képzelni. Csak ő fél attól, hogy mit szól a környezete ezért, hogy fiatalabb csajért hagyta ott a feleségét.
2010. máj. 14. 09:58
 263/353 anonim ***** válasza:
97%

Ugyan már, aki igazán szerelmes, azt nem érdekli, hogy mit szól a környezete. Én 14 évesen összejöttem egy nálam 1 évvel fiatalabb fiúval, akivel 3 évig jártunk. A környezetemben a családomtól kezdve a barátokig és ismerősökig mindenki piszkált azzal, hogy miért vele vagyok és egyfolytában papoltak nekem, hogy hagyjam ott. Voltak akik hülyének néztek, hogy vele vagyok együtt, mert mindenki szerint jobbat érdemeltem volna (mondjuk igazuk volt), de engem nem érdekelt és sokan le is fikázták a barátomat, hogy milyen. Ennek ellenére kitartottam mellette, mert szerettem és magasról tettem rá, hogy a környezetemben mindenki ezzel piszkál, mert szerettem.

Szóval ha téged is annyira szeretne, nem érdekelné ez. Nem egyedi eset lennétek és ők mégis fel merik vállalni a kapcsolatukat. Ezek csak mind kifogások.

Ja meg persze, ha terhes lettél volna, otthagyja a családját. Most hogy kiderült, hogy mégsem vagy az, könnyen mondogatja ezt, hisz nem kell megtennie, mivel nem vagy az. Meg van könnyebbülve, mert nem vagy az és ezzel próbál nyugtatgatni, hogy mi lett volna ha. De kíváncsi lennék, ha tényleg terhes lettél volna, betartotta volna-e a szavát vagy csak ilyenkor jár a szája, amikor tudja, hogy nincs mitől félnie.

20/L

2010. máj. 14. 10:29
 264/353 A kérdező kommentje:
Na ezért az az eseted egyáltalán nem összehasonlítható ezzel. Ti még csak gyerek voltatok. Itt meg egy 18 évvel idősebb családos férfiről van szó, akinek az üzleti életben sem lenne jó ez a pletyi.
2010. máj. 14. 10:33
 265/353 anonim ***** válasza:
97%

Na jó, igazad van, a mi történetünk nem azonosítható össze a tietekkel, hisz rajtunk nem volt akkora felelőség. De tudok még egy sztorit mondani, ami közelebb áll ehhez.

A gimiben, ahova jártam, volt egy 40 év körüli férfi tanár, aki osztályfőnök volt egy osztályban. És az osztályba járt egy 18 éves lány, akivel egymásba szerettek. Pedig közben a férfinak felesége és gyerekei voltak, akik még alsó osztályba jártak. És miután a lány leérettségizett, utána elhagyta a tanár a családját és aztán összejöttek ezzel a lánnyal. Ez már vagy 6 éve történt és azóta is együtt vannak. Gondolhatod a férfi milyen kockázatot vállalt, hogy a volt diákjával összejött, aki vagy 20 évvel fiatalabb volt nála. Ezért lehet hogy ki is rúghatták volna, és az egész gimi tudott a dologról és most is tudja mindenki, hogy együtt vannak. Ezzel a férfi az állását is kockáztatta és azért ennyi ember, tanár és diák előtt kellett bátorság ahhoz, hogy felvállalja ezt. Mégis megtette, mert annyira szerette a lányt. Ja és nem rúgták az állásából, azóta is ott tanít a suliban.

Látod, ő szerette annyira a lányt, hogy nem félt attól, mit szól hozzá a környezete, pedig kb. az egész város tudott róla. Felnőttek, gyerekek egyaránt, neki mégis volt bátorsága. És szerintem ő nagyobb kockázatot vállalt, mint a te barátodnak kéne. Ő azért mégsem tanár, ahol gyerekekkel van körülvéve és a gyereke is már idős (úgy emlékszem ezt mondtad, hogy már nem olyan kicsi).

20/L

2010. máj. 14. 10:57
 266/353 A kérdező kommentje:

Örülök az ismerősödéknek, hogy "Happy end" lett a kapcsolatuk.

Igazad van.

2010. máj. 14. 11:09
 267/353 anonim ***** válasza:
100%

..és José Armandó letörölte homlokáról az izzadságcseppeket,hogy a szeretője mégsem terhes.

Szokás szerint megölgette ,hazudott neki egy orbitálisat,majd hazament kufircolni az asszonnyal...

Azért ha jövő héten azt mondanád neki,hogy elmentél nőgyógyászhoz és mégis terhes vagy,kiváncsi lennék mit szólna...

2010. máj. 14. 13:15
 268/353 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tart a környezetétől, hogy ki mit szól hozzá, hogy az üzleti életben neki emiatt milyen hírneve lesz, ezért magát szereti jobban tenálad. De még ezek szerint mindig elhiszed neki a mesét, hogy nagyon szeret. Talán a p...nádat igen....
2010. máj. 14. 13:19
 269/353 anonim ***** válasza:
100%

Mit szólna a környezete,hogy az öregescskét fiatalabbra cseréli?Semmit.

Na de hogy ostobára is.....

2010. máj. 14. 14:34
 270/353 A kérdező kommentje:

Utolsónak

Mindenki magából indul ki.

2010. máj. 14. 15:29
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!