Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nős férfit szeretek. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfit szeretek. Hogyan édesgessem magamhoz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 22:15
 321/353 anonim ***** válasza:
19%
Vicc, amit csináltok. Mit provokáljátok? Azt csinál, amit csak akar, szerintem nincs közötök hozzá. Tényleg nevetségesek vagytok, képesek vagytok még mindig ezen pörögni, a gyomrom forog tőletek. (Nem a kérdezőtől).
2010. máj. 19. 20:04
 322/353 anonim ***** válasza:
70%

Hát nekem a kérdezőtől forog a gyomrom... sztem undorÍtó h vki ilyen kérdéset fel mert tenni...

Lexy/18

2010. máj. 19. 20:08
 323/353 anonim ***** válasza:
36%

Lehet, hogy undorító, de a te hangvételed, és szád is az 18 éves lány létedre. ;)

Nem tudom, ha ennyire elítéled, akkor minek írogatsz neki folyamatosan?! Egyszer már elmondtad a véleményedet, nem kell itt ócsárolni, meg provokálni.

2010. máj. 19. 20:13
 324/353 anonim ***** válasza:
26%
18 évesen marha sok élettapasztalatod lehet, ha így megítéled az embereket. Kíváncsi vagyok majd ha te szeretsz bele egy olyan emberbe, aki már foglalt mit fogsz csinálni. Mert tudod a szívnek nem lehet parancsolni...
2010. máj. 19. 20:17
 325/353 anonim ***** válasza:
83%

de lehet parancsolni!! Az ember nem ösztön lény.. ahogy már elmondtam

L/18

2010. máj. 19. 20:52
 326/353 anonim ***** válasza:
30%
Látszik mennyire nem ismered a biológiát. Tudod a szerelem nem egy olyan dolog, amit lehet irányítani. A tetteket lehet, megteheted, hogy nem veszel tudomást az érzésről, nem cselekszel az érdekében, de magát az érzést megváltoztatni nem lehet. Tanulj még utána pocskondiázz másokat..
2010. máj. 19. 20:53
 327/353 anonim ***** válasza:
87%
Nem a szerelemmel van baj,hanem azzal,hogy tesz is azért,hogy elvegyen egy nős férfit a családjától.Akármilyen szerelmes is az ember,csak van benne erkölcs és tartás!Ebben a lányban nincs.A poncskondiázást én is unom,már jó lenne süllyesztőbe tenni a csajt.
2010. máj. 19. 21:02
 328/353 anonim ***** válasza:
20%
Ha egyszer a pasi is biztatja, hogy szereti, meg vele lesz. Akkor mit csináljon? Már most hagyja ott, ha reményt keltett benne? Te is unod a pocskondiázást? Hát neked sem, és másnak sem kellene tök idegen emberekkel így beszélni. Ahogy mondtad, az ember nem ösztönlény...szóval ennyi erővel a véleményedet is elmondhatnád normálisan. Tényleg baromi nagy tapasztalatod lehet 18 évesen, pláne, mert kapcsolatban vagy...
2010. máj. 19. 21:09
 329/353 anonim ***** válasza:
89%
Nem Lexy voltam és szerintem neked is takarékra kellene tenni magad,mert neked sincs jogod senkivel így beszélni,még egy 18 évessel sem!
2010. máj. 19. 21:15
 330/353 anonim ***** válasza:
36%
Ja-ja másnak van, csak nekem nincs? Ha mások megtehetik, mert ez egy anonim oldal, akkor most már én is. Én normális választ írtam, akkor is le lettem pontozva, így is le leszek...egyre megy.
2010. máj. 19. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!