Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez miért lehet? Eléggé idegesít.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért lehet? Eléggé idegesít.

Figyelt kérdés
Van egy visszatérő álmom amiben a barátnőmmel vagyok egy helyen. valami farmon vagy nem tudom ami az övé és a testvéréé. kb 30 méterre a háztól van egy ilyen pajta szerűség egy nagyon nagy sírkővel a közepén és az álmommban ő mindig odamegy a testvérével (mellesleg az anyukájuk van a sírban) és állnak a sír előtt és én is odamegyek majd átölelem a barátnőm mert nagyon szomorú és próbálom vigasztalni. nah ekkor szoktam felébredni és mindig könnyezek ilyenkor.. annyira rossz látni, hogy szomorú :( :S hozzákell tenni, hogy él a barátnőm anyukája és semmi baja sincs de tényleg nagyon sokszor álmodom ezt :( barátnőmnek még nem mondtam el és nem is akarom. (és lehet nem ebbe a rovatba kellett volna ezt írnom de tudom h itt nagyon sokan elolvassák és remélem válaszolnak is páran majd)
2010. máj. 2. 22:14
 1/10 anonim válasza:

Én elmondanám a barátomnak, ha ilyesmit álmodnék. Mi mindent elmondunk egymásnak, ha jó, vagy ha rossz dolog történt. Egyyütt minden könnyebb, mint egyedül. Én nem vagyok álomfejtő. De találtam valamit:

HALÁL Hosszú élet. Ha saját halálodat álmodod meg: alapvető változás, megújulás az érzelmeidben; régóta érlelődő változtatási szándékodat valóra váltod. Hozzátartozó haláláról álmodni: bevallhatatlan ellenszenv; súlyos sorozatos sértés, amit elszenvedtél. Ismeretlen személy, ha szemed láttára meghal: ellenséged ármánykodásai ellen védett vagy. A Halál, mint figura: változás, ami akaratod ellenére is bekövetkezik. A Halál, ha táncra kér: érzelmeid csitulása. Haláltánc: beilleszkedési nehézségek; jó értelemben vett érzékenység, finomság.

[link]

2010. máj. 2. 22:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Biztos van valami jelentése, mert az álmokban a gondolatainkat és tapasztalatainkat és benyomásainkat dolgozzuk föl tudat alatt, de az ilyesfajta álmoskönyvek, mint amit az előző belinkelt, az inkább csak humbuk :)

Ha zavarónak érzed, ill. megvisel ez a visszatérő álom, akkor keress föl egy pszichológust, lehet hogy az iskolátokban is van iskolapszichológus, és vele beszéld meg.Ez nem azt jelenti, hogy nem vagy normális, vagy ilyesmi, mert akkor pszichIÁTERhez kellene menned.

2010. máj. 2. 22:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Én nem igazán hiszek az álmos könyvekben, pl:mint az előző halálos jóslat mert 1 dolog a vizsgálathoz nem elég a történet környezetét is kell nézni. Szerintem egyrészt nagyon szereted a barát nőd, másrészt óvni akarod minden negativ élménytől.Tán valami rossz dolog érte és vársz rá hogy megvigasztald, hogy közelebb kerüljön hozzád még jobban az által hogy rád támaszkodik.

Fura egy dolog ez az álom, mert amit látunk belőle kódolva van, vagyis meg kell nézni hogy a valóságban és az álomban mi az össze függés ha csak egy apró érzet is az,(pl: Hiány, Szerelem, Vágyakozás valamire) amit eddig nem vettél észre hisz nem minden dolog, érzés, megfigyelés tudatosul bennünk, de meg marad csak tudat alatt és ezt az információt dolgozza fel, fejtegeti tovább, az álom.

Érdemes akinek sok ideje van leírni nagyon részletesen minden álmát egy kis füzetbe, majd alaposan át gondolni az álmokat és a valóságot, és kikövetkeztetni az álom jelentését.Bár nem könnyű pontos info-t elő állítani. Mondom én pszichologus tanonc.

2010. máj. 2. 22:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, azt mondják akinek a halálát megálmodják az sokáig szokott élni!
2010. máj. 2. 23:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Nyugi az csak egy álom, és azért könnyezel mert nagyon szereted a barátnődet!
2010. máj. 4. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Az álmok nagyon fontosak, és nagy jelentőséggel bírnak..., persze én itt nem az álmoskönyvekre gondolok...:D

A jelenben átélt dolgok kivetülése...sok, elnyomott dolog álmainkban jelennek meg...

Nem vagyok sajna pszichológus...ő megtudná mondani...

Esetleg aggódsz valami miatt az anyukájáért? Beteg az anyukája? Milyen a kapcsolatod az "anyósjelölttel"?

2010. máj. 4. 22:53
 7/10 A kérdező kommentje:
hát ami azt illeti szegény nagyon sokat dolgozik.. elég jóban vagyunk mert nagyon szeretem a lányát :) és ezt tudja ő is mert szinte mindent megbeszélnek. nah és az a helyzet, hogy elég sokszor reggeltől estig dolgozik és nagyon kimerült szokott lenni :S volt már olyan is amire azt mondtam, hogy "én még nem láttam embert így" :S és van egy sejtésem ami tényleg csak sejtés de lehetséges, hogy van valami nagyobb baja is amit nem mond el még a lányának se de én volt már, hogy vettem észre dolgokat, utalásokat..
2010. máj. 5. 07:58
 8/10 A kérdező kommentje:
bár teljesen egészségesnek tűnik és ő is azt mondja...
2010. máj. 5. 08:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki tegnap este utoljára írt...

Szerintem azért álmodsz ilyeneket, mert látod, hogy az anyukája nagyon le van terhelve...meg ahogy mondtad, van egy sejtésed, hogy esetleg valami baja is van...

És mivel szereted a lányát,nyilván miatta is aggódsz, hiszen nem lenne jó, ha meghalna az anyukája...

Szerintem azért visszatérő, mert sokszor látod, hogy mennyit dolgozik...és aggódsz érte/értük...

Sajnos nincs jobb ötletem...:S

De egy biztos...az álmok nem a jövőt mutatják meg, szóval nem kell aggódni:D

De ha jóban vagytok, akkor talán óvatosan rákérdezhetnél, nincs e valami betegsége vagy hasonló..., ha azt mondja, nincs és őszintének is látszik, talán megnyugszol egy kicsit...;)

2010. máj. 5. 10:02
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. máj. 5. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!