Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is járt úgy, hogy csalódot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is járt úgy, hogy csalódott a párjától kapott karácsonyi ajándékban?

Figyelt kérdés

Megtaláltam az ajándékom.

Mielőtt vádaskodnátok, nem kutattam, szimplán a hajtogatott ruhákat raktam el.

Egy rettenetesen giccses "dísz". Hullámok közül kiugró két delfin, tele csillámfestéssel. Falra.

Hogy őszinte legyek, csalódott vagyok. Két hetet mentem, hogy tényleg jó és hasznos dolgokat vegyek neki, amiknek örülne (gamer egér, fülhallgató, új telefontok és üvegfólia).

Sajnos biztosan az én ajándékom. Húgomnak meséltem, és mint kiderült ő már tudott róla.

Csalódott vagyok. És csapdaban érzem magam, mert ugye ajándék lónak... (bár ez inkább a "kehes öszvér" kategória).

Nem friss kapcsolat, lassan hét éve vagyunk házasok.

2016. dec. 20. 12:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%

Ki mondta, hogy a szeretet és az ajándék kizárja egymást? Én is szeretetből ajándékozok. Nem az ára zavarta a kérdezőt, hanem az, hogy 7 év után annyira sem ismeri, hogy tudja, mivel okozhatna neki örömöt. És nincs semmi rossz abban, ha nem csak a másik társasága jelent örömöt. Gondolom nektek is van hobbitok, ami a másiktól független. Egymástól függetlenül van az embernek kialakult személyisége, hobbija, szán időt magára. Ha 7 év után nem tudná a párom, hogy minek örülnék, és venne valami vackot, hogy letudja a "kötelező" ajándékozást inkább ne is adjon semmit. Ha neki ez terhes. A legtöbb embernek nem terhes a másik örömébe fektetett idő.

Én elmesélném a páromnak egy séta során, mennyire utálom a delfineket. Vagy rámutatnék valami hasonlóra, hogy nézd de giccses.

2016. dec. 20. 12:41
 12/29 anonim ***** válasza:
79%

Én megmondanám neki. Mi jobb, mint az őszinteség?

Egyébként én ha valakit meg akarnék lepni, akkor az igazi ajándéka helyett elrejtenék vmi giccses sz.rt olyan helyre, ahol "véletlenül" megtalálja :D aztán meglepődne, hogy mégsem azt kapja :D

2016. dec. 20. 12:47
 13/29 anonim ***** válasza:
17%

Most az ünnepeket már ne rontsd el ezzel, de később ha lecsengetett finoman megemlítheted,hogy habár jó a dísz is, de jobban örülnél máskor hasznosabb ajándéknak.

Vagy ha nem akarod így kimondani,akkor legközelebb karácsony előtt menjetek el sétálni a városban és mutass rá pár dologra,hogy mennyire tetszik stb.Hátha átmegy neki a célzás.

Lehet hogy idén nem volt semmilyen ötlete és azért vette azt a bizbaszt.

De akár évközben meg is említheted neki,hogy nem szereted az ilyen jellegű ajándékokat.

Akkor már nem olyan gáz mondani,mint most karácsony napján.

Én pl elmondtam a páromnak már párszor,hogy hányok a porfogóktól,inkább ne adnának semmit ,mint ilyen dolgokat.

Úgyhogy ő már tudja,hogy nem szeretem az ilyet, nem is kaptam még tőle haszontalan ajándékot.

2016. dec. 20. 12:47
 14/29 anonim ***** válasza:
51%

Ezt, mi megbeszéltük, mert még véletlenül sem azt, vagy olyat kaptam, ami bármire is jó lenne, tetszene.

Már tényleg csak is mini ajándék lehet. Mára, kialakult, hogy fülön fogom a párom és viszem magammal, válassza ki mit szeretne, mire lenne szüksége. Mára, érti, nincs értelme párkapcsolatba a tízezreket csak úgy kidobálni. Mert hogy meglepetés legyen.

2016. dec. 20. 12:54
 15/29 anonim ***** válasza:
15%

Bárcsak ez volna a legnagyobb fejtörésem, hogy nem tetszik a karácsonyi ajándék és mit kezdjek vele! :(

Sőt, tudod mit, nekem ez most kifejezetten tetszene! De nem írom le, hogy miért! :(

.. Amúgy nem tökmindegy? Vagy nálatok csak a Karácsony szól arról, hogy meglepitek egymást valamivel? Nem értem, hogy ez miért ért ekkora sokként téged. (?)

Amúgy válaszolva a kérdésedre, igen, engem is bántott hogy nem a megfelelő ajándékot kaptam kb 14 évesen.

Tényleg nem bunkózni akarok, minden igyekezetem ellenére, gondolom úgysem ez fog lejönni a hsz-ból. De ez van. Tényleg őszintén ezt gondolom.

2016. dec. 20. 12:57
 16/29 anonim ***** válasza:
78%

Én anno exnél kb 3szor sóhajtottam el magam nem akarok édességet. Egy óriási csokit kaptam amit utálok. És még szemét is voltam mert elsülyesztettem a gyerekjátékok közé a faalá suttyomban.:)

Tényleg sétáltasd meg párod ès szold le ahol ilyent látsz a kirakatban abból érteni fogja.

Nálunk is suta ilyesmiben ezért mivel amúgy is impulzîv vagyok nem oly feltűnő ha kimutatom ha valami nagyon tetszik és ára is normális pl 5000 alatt van. Ő is îgy tesz csak az más kérdés hogy a nő év közben is megjegyzi mi lehetne jó ajándék mîg férfinél inkább ha nagyon ügyes felîrja magának ha kevésbé akkor az utolsó hetekben kell rávezetni mi lenne számodra hasznos.

2016. dec. 20. 13:14
 17/29 A kérdező kommentje:

15: elhagyott vagy meghalt.

Ez úgy kb olyan, mint nemdohányzónak hamutartót meg szivart adni.

Vagy antialkoholistának egy üveg pálinkát.

Vegánnak kolbászt.

Ötletet id bőven adtam neki: imádok teázni, csokit zabálni, szeretem a sherryt, és nem mellesleg a hajszárítóm tönkrement és egy utazó hajszárítót kell használnom.

Egy kollégától oké lenne...

2016. dec. 20. 13:15
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyennel az a gond, hogy nem az ajándék okoz csalódást, hanem a párod.

Mert azt jelzi, hogy sejtelme sincs, mit szeretsz, minek örülsz, és mostanában oda se figyelt rád.

Nálunk is így megy, hogy karácsony előtt párszor elsóhajtozom, mikre lenne olthatatlan szükségem, és aztán meghozza a jézuska, én meg jól meglepődök. :)

A gyerekekkel is mentünk a múltkor egy kört a városban, csak azt kellett figyelni, melyik kirakatra tapadtak rá öt percre. Máris tudtam, mit fognak kapni.

Ha valakitől ilyet kap az ember, akkor nem az ajándék miatt szomorú, hanem a felismeréstől, hogy ennyire nincs képben a másik. :(

2016. dec. 20. 13:41
 19/29 anonim ***** válasza:
17%

#17, Látod ennyire "szemellenzővel" gondolkodsz. Nem baj.

Még mindig sorolod, h kinek mit nem illik adni. És még mindig nem esik le, hogy ezek csak retkes TÁRGYAK! Amit ő nyilván jószívvel vett neked. RÁD gondolt miközben ott állt a sorban és kifizette. Mindegy... (nagy leintés) Hosszú...

Tényleg nem tudom némelyik ember egy nagyobb törést az életében hogyan kezelne, ha ennyiből már egy kérdés született itt olyan szavakkal, hogy : csalódott, csapdában érzem magam meg sajnálom!.. Mindezt EGY TÁRGY miatt..

Ha ennyire zavar és ez a világ legnagyobb problémája számodra, állj elé és máskor nyisd ki a kis szádat, hogy te ezt vagy azt szeretnél. Tényleg mekkora bunkó, hogy 7 év alatt ennyire futtja csak tőle te meg olyan kreatív voltál, hogy besz*ás.

(akkor legyünk benne a játékban és nyáladzunk, ahogy elvárod, meg ilyenek..:

egyébként milyen gamer egér? Legalább egy Gigabyte M6900-as; 3200as dpi-vel? Vagy csak 1el több gomb van rajta és te gondolod, hogy ez egy gamer egér? Milyen fülhallgató? Ezekkel is mellé lehet fogni, ha nem értessz hozzá... akkor majd ő is írjon egy kérdést ki, hogy a feleségem ilyen gagyi ajándékot vett nekem, mit kezdjek vele?)

Jövőre sorolj fel legalább 4 dolgot és akkor meglepi is lesz, hogy melyiket vette, meg örülni is fogsz.. Akkor biztos nem lesz ekkora balek, hogy egy ilyen sz*rt vegyen neked! Ámen!

N

2016. dec. 20. 13:46
 20/29 anonim ***** válasza:
43%

Ja ez kimaradt:

15: elhagyott vagy meghalt.

Te akkora érzelmi tuskó vagy, hogy már fáj! Bár ilyen szavakat könnyen leírsz, egy tárgy miatt meg kb eret vágsz magadon. Gratulálok! Teljesen egyetértek Noblesse Obligeval.

Na tényleg ennyi..

2016. dec. 20. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!