Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok egy rendőr mostohatestvér hez? És mit csinálnátok a helyembe? Eddig utáltam, de kezdek szerelmes lenni bele.
A szüleink nagyjából egy hónapja költöztek össze. Mi költözünk hozzájuk mert az ő házuk sokkal nagyobb volt. A gond az , hogy a sráccal nem bírjuk egymást,de a szüleink miatt inkább hanyagoljuk előttük ezt a témát. Én most vagyok végzős gimnáziumban és a szalagavatóm most szombaton volt a tánc partnerem pont az ex fiúm lett volna akivel két hete mentünk szét így nem volt párom. Kevés a fiú a két osztályba így másoknak is "nem sulis" párjuk volt. Drága szüleink kitaláltak , hogy legyen ő a párom hiszen ő is ebbe a suliba végzett pár éve és az összes tanár ismeri. Nem nagy kedvel , de az apja kedvéért vállalt.Este otthon le ültünk beszélgetni valami csoda folytán normál emberi hangnemben kérdezgettem milyen rendőrnek lenni és valahogy feljött az a dolog , hogy milyen valakit megbilincselni.Épp tette volna a kezemre a bilincset mikor megcsókolt. Nagyon bejött nekem valahogy a dolog úgy , hogy ott csókolóztunk a szobájába. (semmi más nem történt) Másnap annyit mondott nem tudja mért csinálta.
Én 18L Ő 24F
Tényleg mint valami regény:D
Az ember nem csókol meg valakit ok nélkül, lehet még ő sem biztos a dolgában. Ne zaklasd meg ne hozd fel a dolgot. Óvatosan próbálj közeledni hozzá, beszélgess vele hétköznapi dolgokról.:(
Köszönöm a válaszokat!
Ha lenne ilyen könyv szìvesen hozzá vágnám :D
Nem hoztam szóba nála inkább mert eléggé frusztrált az miatt, hogy ünnepek alatt hívták a határra :/
Most várjuk ide a rendőrnek a sztoriját is!!
Úgy tűnik, hogy az egész hibbant család itt éli az életét a gyíkon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!