Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a mostohatesómba, mit csináljak?
Már 2 éve együtt lakunk és kb 4 éve ismerem, és hát belezúgtam elég rendesen. Szerintetek mit csináljak ? Mondjam el neki ?
Én 17/F ő 19/L.
Szerintem el kéne felejtened. Egyrészt idősebb nálad (bár ez kifejezetten nem jelent semmit), másrészt mégiscsak családtagok vagytok. Próbálj meg más csajokkal ismerkedni inkább!
Amúgy ha majd elköltözik, vagy te költözöl el, akkor könnyebb lesz. Ilyesmi esetleg nincs tervbe véve valamelyikőtök részéről? Mert akkor tényleg jobb lenne
Hajrá, nem vagytok vér rokonok.
Miért ne...
Van ismerősöm akik ugyanezt csinálták és már 15 éve házasok.
Simán be próbálkoznék, valahogy finoman. Külön pikantériát adna az egésznek, ha senki nem tudná, aztán mikor ketten vagytok, nevetnétek a világon. Senkinek nem ártasz a dologgal, szóval miért ne? Az emberek véleményével ne foglalkozz, neked legyen jó. Persze azért én igyekeznék titokban csinálni...:D
Mindenképp próbáld meg, max offol, aztán majd gondolkodsz tovább, de gondolom nem akarsz évekig ebben az állapotban tengődni.
Amúgy van valami fejlemény?:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!