Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejtsem el az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el az exem?

Figyelt kérdés
5-10 percenként eszembe jut,és hiányzik.Bárhova megyek,bármit csinálok mindenhol eszembe jut.Van hobbym,lekötöm magam,de mégis.Új társ sem jöhet szóba,eddig csak vele voltam boldog.(Vele össze illettem 90%-ban.Nem kell más.De ő hallani sem akar rólam,lezárta.

2016. dec. 16. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Vele össze illettem 90%-ban.Nem kell más.De ő hallani sem akar rólam,lezárta.

Ezekszerint megsem volt ennyire jo az osszepasszolasi % arány, mint ahogy te érzed , ha o hallani sem akar rólad es lezárta.

2016. dec. 16. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Megirod itt v priviben h miert szakitottatok?
2016. dec. 16. 20:52
 3/3 kolosszus22 ***** válasza:

Az idő megoldja, foglald el magad, kösd le a figyelmed. Egy darabig szar lesz, de ha túljutsz rajta már nem fogod azt gondolni h senki más nem kell.

Egy dolgot ne tegyél, ne keress addig új partnert amíg nem zártad le magadban a régit, mert csak megszivatnád az újat.

2016. dec. 18. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!