Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-es skálán hányra értékelnétek? :D
2010. máj. 2. 16:47
1/48 anonim válasza:
idétlen ez a csücsöritős meg gagyimigyu képsorozat
de mint csaj kapsz egy 6ost
2/48 anonim válasza:
hát én lány vagyok. de szerintem mondjuk 6-7 körül. hány éves vagy? kislánynak tűnsz még
3/48 anonim válasza:
tőlem 10 pont bejönnek az ilyen tipusu csajok bár ez a póz nem előnyös xD
4/48 anonim válasza:
Az Anus Mouthus, avagy magyarosítva "Pi.csaszáj Effekt", kicsiny hazánk egyik legfertõzõbb betegsége, hiszen minden valószínûség szerint gyógyíthatatlan.
6/48 anonim válasza:
Én nem értékelek számokkal, csak leírom hogy mit gondolok, szerintem gyerekes és idióta vagy, ennyire fontos neked hogy mit gondolnak mások a külsődről?Nem csak a külső számít, sőt, az számít a legkevésbé.
9/48 anonim válasza:
"Nem csak a külső számít, sőt, az számít a legkevésbé."
Lefogadom nő vagy.
Amúgy ha nem ilyen pózer kepeket raknál fel lehet magasabbak lennének a pontjaid. Mert külsőre nem nagyon van gond veled.
10/48 A kérdező kommentje:
Eddig köszi mindenkinek!:D
Ez miért pózer amúgy?:D
2010. máj. 2. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!