Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire értékelnétek egy tízes skálán? XD
Figyelt kérdés
Nemrég írtam egy bizonyos kérdésben a Szépség és divat témába (csak a hajammal kapcsolatban mielőtt leb*ziztok :P) és ott is mutattam képet és egy csaj azt mondta hogy annyira cuki vagyok...XD
mondjuk az ilyentől sosem szállok el, mert mondtak már rondának is
szal most nem tudom melyik vagyok :D
de azt tudom hogy a pózolás nem mindig megy :D
ja és 16 vagyok
2010. máj. 17. 20:07
1/25 anonim válasza:
ááááh azt csak ironikusan irhatta mert egyáltalán nem cuki... :S:S:S:S 18/L
2/25 anonim válasza:
Ehhh... hányszor teszed még föl magad?
3/25 anonim válasza:
7- késöbb jo pasi lehet belöled:) L18
4/25 anonim válasza:
Figyelj... Igazi pasi ilyen kérdéseket nem tesz fel! Nem mutogatja magát így! :S Most lehet lesz pár lány azt mondja hogy "cuki" vagy meg "ari"... ÉS AKKOR MI VAN???
5/25 anonim válasza:
lehet hogy cuki vagy, de az nem jelent egyet a helyességgel :D
amúgy ronda tutkóra nem vagy, a szép meg mindenkinek más...
8/25 anonim válasza:
Szép a szemed, csak a hajaddal csinálj valamit, mert rémes.
19/l
10/25 anonim válasza:
Nem tudom, miért jó vadidegenek kérdézgetni arról, hogy nézel ki. Mivel sok bunkó ember van itt, számíts a legrosszabbra. Meg mi az, hogy 10-es skálán? Ki a 10-es? Egyéltalán melyik a jó: a 10-es vagy az 1-es?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!