Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 hetes kismama vagyok, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 hetes kismama vagyok, a párom minden hónapban azt várta hogy hátha terhes leszek, tervezte, akarta. Viszont ahogy terhes lettem, minden megváltozott. Volt valaki hasonló helyzetben? Megváltozhat jó irányba?

Figyelt kérdés
Beszélgetni se akár róla, most éppen azzal àlt élő, hogy előtte sose volt csalàd példa, ő mindig szabad volt és azt csinált amit akart. Nagyon félek, és teljesen egyedül érzem magam. Nem kérem számon, nem veszekedtek, csak beszélgetni szeretnék erről vele, de teljesen ideges lesz ettől. Mondtam neki hogy itt az esély hogy családja legyen. Szerintetek van esély hogy még jönnek az apai érzések és a felelősség tudat? Amióta terhes vagyok egyszer sem mondta hogy szeret pl.

#egyedül #kismama #apuka megváltozott
2016. dec. 15. 08:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmiféle erőt nem fektetnek mar ebbe. Meggyőzni hátulról mellbe, h nekem is vannak felelmeim.. ? Nekem ez mind kb ugy jon le, h megpróbálom a ferfi szamara kedvezően eladni a helyzetet, miközben o araszol kifele...

Hagynám, araszoljon. Menjen. Engednem. Egyedul készülnek az egészre es max a gyerektartast tolnam az orra ala, merthogy ilyen ember minden lesz, csak nem apa.

Ha ennyire nehezére esik örülni a sajat gyerekének, megis mit varjak meg tőle?

Nem konyorognek neki, nem várnék csodára, h hatha megjonnek az apai érzések.

13 hete tudja, h mi van. 13 het alatt azt értük el, h tiltakozik. Nem szavakban, tettekben es sunyin, mert annyi nincs benne, h a szemembe mondja: mégsem akarom ezt igy!

En hagynám, mehetne Isten hírével részemről.

Ez van, ilyen a természetem.

2016. dec. 15. 11:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Bárcsak így lenne nàlunk is ,mindent megadnék ezért! Köszönöm és persze a többi hozzászólást is!!!
2016. dec. 15. 12:22
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem erre akartam írni hanem az utolsóra. Könyörögni biztosan nem fogok.

Az a durva hogy években telt neki mire megkapott engem,addig kitartóan udvarolt kisebb szünetekkel, én voltam neki a NŐ,akire annyira vágyott.

2016. dec. 15. 12:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Remélem azóta jobb a helyzet.

Nekem is van ilyen ismerősöm, ahol az apa nem akarta annnyira a gyereket. Amint megszületett a baba, azonnal kotkodácsolni kezdett, így mondta az anyuka. Hogy felébredt benne az apaság. Csodálatos apa, felnevelt 3 gyereket, köztük a legjobb barátnőmet is. Azóta is boldog házasságban élnek, kb 30 éve

2017. febr. 16. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!