Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti ezt elfogadhatónak találnátok?
Én ugyanezt csinálom :D :D
De pont ezért én is jobban szeretek külön aludni, vagy legalábbis egy nagyon-nagyon széles ágyon, ha már együtt alszunk, szóval nekem nem lenne probléma.
1. A zsúfolt órarendedben alig van szabadidő, szinte enni sincs időd, mégis azon morfondírozol, hogy mit találna elfogadhatónak a kismillió kínod közül az ágyban egy pasas, aki még csak a fejedben létezik.
2. Félelmetes a tapasztalatlanságod. Soha nem volt még senkid, de máris az zavar, hogy valószínűleg fingani is fogsz a párod előtt, és emiatt inkább nem is kérsz a párkapcsolatokból...
3. Előbb addig el kéne jutni valahogy, hogy egyáltalán egy normális férfi ágyában köss ki... ÓÓÓ, ÉN HÜLYE! VISSZAVONOM! TE NŐ VAGY! SEMMIT NEM KELL TENNED!
4. Bár végtére is értelme sincs taglalni a problémádat, mert az első tagmondatodban ki is jelentetted, hogy úgysem fogsz egy ágyban aludni senkivel sem. Hát akkor most mi is a kérdés?
5. Tényleg el lehetsz fáradva mentálisan este 9 tájékában. Tanulj, aludj! Hosszú nap lesz a holnapi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!