Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez az oldalon?
Egyre többször tapasztalom, hogy egyes kérdések alatt iszonyúan nőellenes hangulat tud kialakulni, amikor pedig nőként leírom a véleményem- ami esetleg az ottani emberekétől eltérő, olyan leveleket kapok, hogy ihaj... Nem is írok semmit, mert egy szót sem lehetne szinte csillagozás nélkül leírni, de a lehető leg rosszindulatúbb, mocskolódöbb, trágár dolgokat.
Miért van ez? Nem is tudom, hogy ilyenkor nevessek, vagy sajnáljam az illetőt, de leginkább elkeserítő ez az egész
Mi?:))))))) Mi?:)))))))))))
Második bekezdés, második sor:)))) "dolgozzon"
Őszintén, mit vársz egy pasitól????? Legyen rabszolga?????:)
Ezt tudják a nők, dolgozzál:)))
Sajnos, engem már nem érdekelhetnek a nők, mert a párom igen csak kiakadna, ha hoznák még egy másikat mellé:))))
Pedig lenne jelentkező:)))
22, nem, egyáltalán nem vagyok okos:)
Megnősültem, akkor szerinted okos vagyok? Egy zacsi mogyoróért, megvenni egy repülőt? Láthatod, tényleg nem egy észlény vagyok, ha ilyet tettem:)
Az ilyenek már csak feszültséglevezetésként csinálják, nincs más szándékuk vele. Minden bizonnyal van köztük, akit tényleg a csalódások tettek ilyenné, de van olyan is, akiben eleve benne volt a stikli, ami a visszautasításokat okozta.
A gond a tevékenységükkel az, hogy pont a fél-sorstársaiknak tesznek ezzel rosszat azzal, hogy aki szimplán csak nem szerencsés, de mellé amúgy nem ilyen nyomorék vadállat, az is annak van kezelve. Köszike <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!