Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért történik ez az oldalon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez az oldalon?

Figyelt kérdés

Egyre többször tapasztalom, hogy egyes kérdések alatt iszonyúan nőellenes hangulat tud kialakulni, amikor pedig nőként leírom a véleményem- ami esetleg az ottani emberekétől eltérő, olyan leveleket kapok, hogy ihaj... Nem is írok semmit, mert egy szót sem lehetne szinte csillagozás nélkül leírni, de a lehető leg rosszindulatúbb, mocskolódöbb, trágár dolgokat.

Miért van ez? Nem is tudom, hogy ilyenkor nevessek, vagy sajnáljam az illetőt, de leginkább elkeserítő ez az egész

2016. dec. 12. 13:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Mi?:))))))) Mi?:)))))))))))

Második bekezdés, második sor:)))) "dolgozzon"

Őszintén, mit vársz egy pasitól????? Legyen rabszolga?????:)

Ezt tudják a nők, dolgozzál:)))

2016. dec. 12. 19:30
 22/26 anonim ***** válasza:
Önmagán dolgozzon... De ha mar ezt igy le kellett irni, ki kellett fejtenem, hogy leessen, sejtem h mi minden lehet, amiért teged nem értenek meg a nok, amiért mindenki hulye, csak te vagy az okos.
2016. dec. 12. 19:37
 23/26 anonim ***** válasza:
24%

Sajnos, engem már nem érdekelhetnek a nők, mert a párom igen csak kiakadna, ha hoznák még egy másikat mellé:))))

Pedig lenne jelentkező:)))

2016. dec. 12. 19:39
 24/26 anonim ***** válasza:

22, nem, egyáltalán nem vagyok okos:)

Megnősültem, akkor szerinted okos vagyok? Egy zacsi mogyoróért, megvenni egy repülőt? Láthatod, tényleg nem egy észlény vagyok, ha ilyet tettem:)

2016. dec. 12. 19:41
 25/26 anonim ***** válasza:
Azert mert szarul nosultel, nem kell mindenbe hülyeséget olvasni... Ha a te feleséged ilyen, es erre irtad, amit, arrol en nem tehetek, meg az a par no se, aki az oldalon van. Nem mindenki hazisarkany.
2016. dec. 12. 19:47
 26/26 anonim ***** válasza:

Az ilyenek már csak feszültséglevezetésként csinálják, nincs más szándékuk vele. Minden bizonnyal van köztük, akit tényleg a csalódások tettek ilyenné, de van olyan is, akiben eleve benne volt a stikli, ami a visszautasításokat okozta.

A gond a tevékenységükkel az, hogy pont a fél-sorstársaiknak tesznek ezzel rosszat azzal, hogy aki szimplán csak nem szerencsés, de mellé amúgy nem ilyen nyomorék vadállat, az is annak van kezelve. Köszike <3

2016. dec. 12. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!