Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez az oldalon?
Egyre többször tapasztalom, hogy egyes kérdések alatt iszonyúan nőellenes hangulat tud kialakulni, amikor pedig nőként leírom a véleményem- ami esetleg az ottani emberekétől eltérő, olyan leveleket kapok, hogy ihaj... Nem is írok semmit, mert egy szót sem lehetne szinte csillagozás nélkül leírni, de a lehető leg rosszindulatúbb, mocskolódöbb, trágár dolgokat.
Miért van ez? Nem is tudom, hogy ilyenkor nevessek, vagy sajnáljam az illetőt, de leginkább elkeserítő ez az egész
"Valószínű 10-20 even keresztul visszautasitasokat kaptak."
És tesznek azért bármit is, hogy ez ne így legyen? Azon kívül, hogy itt sírnak? Arra már nem veszik a fáradtságot, hogy változtassanak, sokkal könnyebb a másikat hibáztatni, ahelyett, hogy magukba keresnék a hibát.
"Csak egy példa te szeretnél nagyon egy munkát, de mar 20.dik interview utan sem hívnak vissza, hogy milyen mentális állapotban mennel el a 21.dik re?"
A kérdés az, hogy én mi mindent tettem meg, hogy az a munka az enyém legyen? Ettől függ, hogy én hogy állnék a 21-hez..
Én igazából csak szánni tudom az ilyeneket, akik itt gyűlölködnek, mert baromi unalmas és megkeseredett életük lehet. Viszont sajnálni nem tudom őket, mert ez csak rajtuk múlik, hogy változtatnak-e vagy sem.
1. és 2. válaszoló.
A kérdező szerintem nem ismerkedni akar, csak leírja, hogy nőellenes a hangulat az oldalon, és mocskolódó privátokat kap.
Mint mindenki, akinek puncija van, de hát erről is csak mi tehetünk, mert nem vagyunk képesek pötsöt növeszteni, ugye?
Kérdező, én is értem, miről van szó, ugyanez a tapasztalatom. Főleg az vicces, mikor le merem írni, hogy nőként mit gondolok arról, mit akar egy nő, mit gondolhat, stb. és le vagyok pontozva, mert egészen biztosan sokkal jobban tudja egy 30 éves szűz, aki utoljára az anyjával beszélt 3 éve, azóta nőneművel két szót nem váltott.
Engem különösen tudnak bosszantani a privátok, mivel ismerkedni végképp nem akarok, de ilyen oldalon még csak barátkozni vagy cseverészni se, és egy ártatlan válasz után jönnek az ismerkedős levélkék.
Aztán ha nem válaszolok, vagy elutasítom, akkor jön a mocskolódás.
Ja, és az interjúkra visszatérve, egyrészt srácok, itt titeket senki se hívott, hogy lenne üresedés... Másrészt, senki se tehet a nyomorotokról, csak ti.
De ha élőben is ilyen stílust nyomtok a csajoknak, mert más visszautasított, ezt le kell verni feltétlenül a randipartneren, akkor ne csodáld, ha egyedül fogsz meghalni.
:*
És tudod, mi a legnagyobb vicc?
Hogy ezek azok a pasik, akik itt vergődnek, hogy kedvesek, aranyosak, jószívűek, csupa belső értékek. :D
Most képzeld el, mi lenne, ha még bunkók is lennének, mint azok a szépfiúk, akikre úgy szeretnek köpködni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!