Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért történik ez az oldalon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez az oldalon?

Figyelt kérdés

Egyre többször tapasztalom, hogy egyes kérdések alatt iszonyúan nőellenes hangulat tud kialakulni, amikor pedig nőként leírom a véleményem- ami esetleg az ottani emberekétől eltérő, olyan leveleket kapok, hogy ihaj... Nem is írok semmit, mert egy szót sem lehetne szinte csillagozás nélkül leírni, de a lehető leg rosszindulatúbb, mocskolódöbb, trágár dolgokat.

Miért van ez? Nem is tudom, hogy ilyenkor nevessek, vagy sajnáljam az illetőt, de leginkább elkeserítő ez az egész

2016. dec. 12. 13:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
38%

10# :D hehe

Én is tapasztaltam ezt. Azért van, mert van ennek az oldalnak egy olyan szélesrétegű férfiközönsége, aki sikertelen a nőknél, és sok negatív dolgot tapasztalt. Aztán hogy miért volt az a sok negatív tapasztalat, az múlhat azon is, hogy nem a megfelelő nőknél próbálkoztak, meg azon is, hogy ők maguk nem vonzóak külső és/vagy belső tulajdonságaik miatt.

Azért élőben ami férfiakkal volt dolgom, azok nem így viselkednek, gondolkodnak.

2016. dec. 12. 14:57
 12/26 anonim ***** válasza:
72%
Már engem is idegesít ez férfiként, csak nem akarok nekimenni senkinek, mert utálom a felesleges szócséplést. De érted, még ha lenne eszük ezeknek a nőgyűlölőknek és picit megjátszanák magukat, lehet, hogy össze is jönne nekik egy nő, de nyíltan anyázni meg szembemenni minden nővel. Mondjuk nem lenne jobb a rendes nőknek az sem, ha egy színészt kifognának, ez igaz. Valahogy szűrni kéne az embereket.
2016. dec. 12. 15:10
 13/26 anonim ***** válasza:
21%
Azért, mert a pasik, életük végéig aranyosak, érzékiek maradnak. A nők meg pillanatok alatt igazi házisárkányok lesznek. Itt is tiszta hisztik, ha az ember elmegy másik nőkhöz is házasság alatt. Miért kell ilyen apróságért hisztizni. Persze, hogy egy idő után, csúnyán néz az ember a nőkre.
2016. dec. 12. 15:12
 14/26 anonim ***** válasza:
13%
Mert a nők gonoszak!
2016. dec. 12. 16:19
 15/26 anonim ***** válasza:
63%
Persze, mindenről a nők tehetnek, tudjuk, tudjuk!
2016. dec. 12. 16:30
 16/26 anonim ***** válasza:
53%
Jaj, kérdező, én is ugyanezt tapasztalom, olyan undorító privátokat kapok néha, hogy csak nézek. Persze, ezeket mindig azok a fiúk írják, akik átlagosak vagy csúnyák remek belső értékekkel, és csak azért nincs barátnőjük, mert mi, nők, a bunkó jópasikra bukunk. :D
2016. dec. 12. 18:05
 17/26 anonim ***** válasza:
63%

En mar csak nevetek rajta. Azert van ez mert bénák a, csajozasban csak ugye evvel nehez szembesülni es egyszerűbb igy virtuálisan lehordani a nőket kivétel nelkul. De ne aggódj, állítom, h az ilyen típusú pasas az, akit egy kicsit nagyobb hangú no, 2 perc alatt úgy leolt, h otthon elsirja magat.

En nem sajnalom egyiket sem. Nekem az a tapasztalatom, h az a ferfi, akinek értelmes nem picsogi felfogása van, hajlandó arra, h szembenezzen a hibaival es dolgozzon is rajtuk az talál part.

Aki tul büszke, önző es azt hajtogatja, h a nőkben van a hiba kizaroag RS mindig csak a másikra tud mutogatni, miszerint benne van a hiba a nőben.. Neki jo a felfogása.. Na ennek a kategóriában soha senkije nem lesz.

2016. dec. 12. 18:31
 18/26 anonim ***** válasza:

Mindentől függetlenül, sosem értettem az értelmét az ilyen szintű privátoknak. Volt, hogy egy kérdésre válaszoltam normálisan, tök más témában, nem más hozzászólására reagálva... Jött az üzenet, hogy dögöljek meg... :D

1 éve még tényleg tele volt az oldal nőgyűlölőkkel. Most viszont, ha megnézzük a hozzászólások arányát és a pontozásokat, már úgy tűnik, több a férfigyűlölő, mint a nőgyűlölő. A különbség annyi, hogyha egy srác leírja, hogy nem volt szerencséje a nőkkel vagy a környezetében nincs normális csaj, akkor egy analfabéta tuti, hogy odavágja válaszként, hogy ő bizony nőgyűlölő.

Szóval ez van, már mindenki gyűlöl itt mindenkit... :D

2016. dec. 12. 18:33
 19/26 anonim ***** válasza:
Na azért, amit a 17-es írt. Egyszerűen, rabszolgának tartja a pasit.
2016. dec. 12. 18:40
 20/26 anonim ***** válasza:
19.. Mi???. :D
2016. dec. 12. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!