Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk hova sietnek?
Az idő pénz.
Na meg a legtöbb férfi átélte már a szerelmi csalódást, én pl éveket pazaroltam egy lányra... hülye voltam tudom. Most már úgy vagyok vele, hogy inkább tisztázzuk előre, ne kerülgessük a forró kását.
5
Én meg sokszor olvasom itt nap, mint nap, hogy ha még a harmadik randin sem történt szex, akkor tutyimutyi a srác és mehet a levesbe. Akkor most hogy is van ez?
"Most már úgy vagyok vele, hogy inkább tisztázzuk előre, ne kerülgessük a forró kását."
az ilyesmit nem lehet "előre letisztázni."
nekem tetszik, hogy a kérdező nem tesz üres ígéreteket.
egy kérdés-válasszal nem tudjátok magatokat bebiztosítani örökre. a dolgok változnak.
"Én meg sokszor olvasom itt nap, mint nap, hogy ha még a harmadik randin sem történt szex, akkor tutyimutyi a srác és mehet a levesbe. Akkor most hogy is van ez?"
a szexről nem volt szó. az is elképzelhető lenne, hogy lefekszenek egymással, és aztán kezdenek faggatózni. úgy sincs több értelme.
ha kíváncsi vagy, ki a nem tutyimutyi és nem pióca:
aki szeret szeretkezni és beszélgetni velem, és mikor úgy érzi, akkor kimondja, hogy milyen jó velem. de nem vár biztosítékot, mert nem adásvételről, hanem érzelmekről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!