Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a legtöbb jó nőre van esélyem?
175 cm ma már elég átlag alatti. Egy lány se randizna alacsonyabb sráccal, mert mindenkinek a létrák kellenek.
Ezekkel a specifikciokkal max 28 felett leszel sikeres ahol már a nők azt mondják hogy: kinézet << pénz.
Az meg hogy "jól nézek ki" szubjektív. Vagy tegyél fel képet vagy itt mondhatsz akármit.
Ha én bányarém lennék 10 bibircsokkal se mondanám hogy ronda vagyok, mert tükörbe nézve minden nap a szemed megszokja a látványt, tehát az hogy "szép vagyok" kijelentés elég elnagyolt (vagy, hogy "de az anyu is ezt mondta").
Nőknek meg amúgy mindegy mennyire vagy figyelmes meg kedves. Sok bunkonak van barátnője.
23/l
Mielőtt félreértés lenne:
nem azt mondtam hogy veled nem randizna senki mert alacsony vagy, csak annyit, hogy jóval kevesebb lánynál van esélyed, mert manapsag az atlagmagassag már 182 körül van.
Lányok meg maximum idosebb korban nezik majd azt hogy hova jarsz, hany nyelven beszélsz. Kigyurt, magas és pénzesmsracokra mennek.
Ezek kozul te az utolsóra pályázhatsz, oda is max akkor ha kimesz kulfoldre egyetem után.
Bocs, elnéztem. Magyar férfiaknál 177 cm az átlag jelenleg, de ez még megy majd följebb.
Viszont legtöbb "jó nő" (ahogy a kérdező fogalmaz) 180 alattival - egy "átlagos" sráccal - nem fog járni.
Egyszerűen nem, mert a nők génjeiben van, hogy azzal fog járni aki fizikai megjelenésében a legfittebb, azaz legjobb génjei vannak - az a srác meg akár lehet bunkó is, vagy kicsit ápolatlan.
Persze ez sok mindentől függ, de ha azt vesszük, hogy a nők csak kis része "jó nő", akkor ez a kis rész a férfiak közül abból a kis részből fog választani, aki eros, magas es sok pénze van. - Ezek közül pedig a kerdezo maximum a elsőnek tud megfelelni (tekintve hogy orvosi mellett nem hiszem hogy dolgozna).
Én az egészet úgy képzelem el, hogy vannak az ilyen nagyon szép, nagyon gazdag, nagyon okos srácok, akik még pinát nem láttak, de, ha megkérdezi valaki itt a fórumon, hogy jó-e a salátapunci, egyből beírják, hogy még bottal sem piszkálnák meg! :D
Ezért én most itt fetrengek a röhögéstől. :D
Nem tudom miért kellett leminuszolni a válaszaimat, csak azért mert nem ezt szeretted volna hallani:
175 cm igenis átlagos, jó nők (nők között ők a "nem átlagosak") meg a -nem átlagos - jóval magasabb srácokra fognak menni.
(Nálam gimiben volt egy lány aki azért szakított a barátjával, mert kiderült, hogy magassarkúban magasabb nála egy pár centivel és szerinte gáz lett volna szalagavatón vele táncolni).
Az hogy jól nézel ki szubijektív, többi infoval szemben. Orvosi egyetem mellett és után pedig nem igen lesz sok fizetésed vagy időd. 3 nyelv meg szép és jó, de max itt akkor nagy előny ha a 3 országból akarsz egy multinacionális háremet építeni.
De hogy a kérdésre is válaszoljak:
Van e esélyed?
Igen van! (Láttam már nagyon gáz srácot is jó nővel és fordítva). - magyarul mindenkinek van esélye, minden ember különbözik.
Mennyi esélyed van?
Nem sok, de persze ne add fel.
Még annyit, hogy nekem az egész kérdés fura. Minden szituációt és kapcsolatot külön kell értékelni, az hogy te csak "jó nő" -re hajtasz nagyon szép, csak ezen az alapon semmi jogon nem ítélheted el a jó nőket se akik szarnak rád és a gazdag, magas, kigyúrt - akár érdemtelen - bunkó srácokat nézegetik. Hiszen te ugyanúgy szelektálsz közöttük csak más ablakon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!