Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtál már úgy egy személyben hogy sírtál miatta? (Olyan személyben, akivel alakult valami köztetek de nem jöttetek össze. )
Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 21:00
11/16 Kenzo Tenma válasza:
Igen. Mikor egy csaj nem szeretett viszont és jól pofára estem.
14/16 anonim válasza:
Nem. Egyik nő sem érdemli meg, hogy egy faszi bőgjön utána.
15/16 anonim válasza:
Volt ilyen, fiú létemre hogy párszor sírtam egy lány után (Tudom bolond aki sír egy lány utááán). De én olyan vagyok hogy ritka és nehéz nyitni valaki iránt lelkileg de ha megtörténik akkor az nagyon komoly hatással van rám. Szóval ilyen esetekben ha esetleg csalódás ér nekem elkerülhetetlen hogy lelkileg teljesen kiakadjak , és szerintem egyáltalán nem szégyen ha egy férfi sír.
Persze lehet írni ,hogy "egy nő sem érdemli meg hogy bőgjenek után" meg társai de valószínűleg aki ezt írta még nem szeretett úgy valakit igazán. Inkább bőgjem el magam párszor minthogy belülről nyomjon az ideg és telepedjen a mellkasomra. Különben is a stressz levezetése a sírás élettani célja, nem egészséges visszafojtani.
Persze csalódni sem :D
16/16 anonim válasza:
Valami hasonló mint az utolsónak, csak én lány vagyok. Tök nehezen nyitok emberek felé, eleinte az illető is érzéketlennek hitt. De kiépült köztünk valami, ő is szeretett és én is nagyon. Igazából talán nem is az hogy csalódtam benne, lehet tulajdonképpen először ő csalódott. Ami után bunkó lett, és úgy bánt velem ahogy nagyon nem érdemeltem... Nehéz volt túllépni rajta, hónapokkal késöbb is fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!