Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vonzódik hozzám az autósoktatóm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódik hozzám az autósoktatóm?

Figyelt kérdés
Egy idősebb férfiról van szó,nagyon kedves és segítőkész,de vannak félreérthető megnyilvánulásai,rengeteget bókol,nagyon kedves és figyelmes velem,állandóan dícsér engem is és a vezetésemet is,ezekkel mind semmi probléma nem lenne,de az elmúlt időben mintha fizikailag is próbálna közeledni (itt nem arra gondolok,hogy pl kormányzásnál segít,hanem direk,különösebb ok nélkül) megpuszil stb ... Viszont nem egy 30 as pasi ,hanem inkább 45-50 körüli .. Lehetséges,hogy vonzódik hozzám,vagy ez ilyen "autósoktató népbetegség" ? Szerintem a bókolás igen,de az érintések és a puszi már több ennél.. Mit gondoltok ?

2016. dec. 10. 16:54
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ #20-as , teljesen igazad van abban amit írsz,ha logikusan belegondolok,tényleg ez a helyzet. Eltaláltad a koromat is ..
2016. dec. 10. 22:21
 22/33 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy le akar varrni. Más kérdés, hogy hagyod-e. Ne hagyd magad megzsarolni, általában bedobják ezt, amikor lapátra kerülnek.
2016. dec. 10. 22:28
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

Két dolgot bírok ebben a vitában

1: Olyan hülye vagy mint a s.... és te próbálod úgy beállítani a dolgot mintha én lennék a tudatlan

2: Nekem van igazam és te oltári nagy baromságot írsz mégis a te kommented van felszavazva 100%-ra.Ez is bizonyítja hogy az értékelés nem ér egy fabatkát se

Hogy miért írsz oltári baromságokat?Hát azért mert mivel a kérdező VEZET ezért nyilvánvaló hogy az elméleti vizsgán már átment! Tehát akkor mit kell itt okoskodnod és értetlenkedned egyszerre? Nyilvánvalóan én a FORGALMI vizsgára értettem ezt az egészet te észlény...

Jaaaaa hogy a forgalmi vizsga az nem KRESZ vizsga? Értem mostmár! -_-

2016. dec. 10. 22:46
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez ilyen oktató betegség. Engem is egyfolytában fűzött az oktatóm, de még az elején bekamuztam, hogy van barátom, utána már csak szóbeli megnyilvánulások voltak a kézsimogatást visszafogta mert félt, hogy megverik :D Azóta is ha összefutunk a városban mindig megkérdezi megvan-e még a barátom, akivel persze boldogan éljük kitalált életünket.... :D :D
2016. dec. 12. 16:10
 25/33 anonim ***** válasza:
Van felesége az oktatónak?
2016. dec. 12. 16:13
 26/33 A kérdező kommentje:
Nincs felesége,csak egy felnőtt gyereke
2016. dec. 12. 16:23
 27/33 anonim ***** válasza:
29%
Meg fog qrni. :D Ha másképp nem is, max a vizsgán rásegít erre.
2016. dec. 12. 16:44
 28/33 anonim ***** válasza:
Vannak egyes oktatók, akik olyanok, mint a taxisok és ezzel mindent elmondtam :) Mondd neki simán, hogy ne haragudjon, de ezek a furcsa puszik neked már nem férnek bele az órákba. Amúgy pedig csak szexelni akar veled, ha van családja vagy kapcsolata, akkor főleg. 28N
2016. dec. 12. 16:47
 29/33 anonim ***** válasza:
91%
Ha nincs feleség, akkor kérdezd meg, hogy mit szólsz a barátnője ehhez a stílusához. Ha azt mondja, hogy független, akkor kérdezd meg, hogy mit szeretne tőled pontosabban. Esetleg kavéra vagy vacsorára hívni? :)
2016. dec. 12. 16:49
 30/33 anonim ***** válasza:
91%
De miért csinálja ezt majdnem minden oktató? :D
2016. dec. 12. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!