Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vonzódik hozzám az autósoktatóm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódik hozzám az autósoktatóm?

Figyelt kérdés
Egy idősebb férfiról van szó,nagyon kedves és segítőkész,de vannak félreérthető megnyilvánulásai,rengeteget bókol,nagyon kedves és figyelmes velem,állandóan dícsér engem is és a vezetésemet is,ezekkel mind semmi probléma nem lenne,de az elmúlt időben mintha fizikailag is próbálna közeledni (itt nem arra gondolok,hogy pl kormányzásnál segít,hanem direk,különösebb ok nélkül) megpuszil stb ... Viszont nem egy 30 as pasi ,hanem inkább 45-50 körüli .. Lehetséges,hogy vonzódik hozzám,vagy ez ilyen "autósoktató népbetegség" ? Szerintem a bókolás igen,de az érintések és a puszi már több ennél.. Mit gondoltok ?

2016. dec. 10. 16:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Az én oktatóm is ilyen,korban is kb.ugyanott lehet :)
2016. dec. 10. 19:42
 12/33 anonim ***** válasza:
0%

Ha combodat is simogassa, fogdossa, a belső oldalát simogassa, akkor egyértelmű, hogy vonzódik.

Szájra puszi volt, vagy csak sima puszi az arcra?

2016. dec. 10. 20:02
 13/33 Kenzo Tenma ***** válasza:
100%
Húha nem lennék a helyedben. Főleg, hogy az oktatóm meg én is férfi vagyok. XD
2016. dec. 10. 20:08
 14/33 A kérdező kommentje:
Zavarni egyenlőre nem zavar,csak nem tudom hová tenni,hogy tényleg ilyen kedveskedő az alapos stílusa,vagy ez ilyen flörtölés minden diákjával,vagy csak velem ilyen,esetleg semmi nincs benne,csak túl gondolom . Nem a combokat Bem fogdossa,nyilván nem is hagynám ,és csak arcra puszi,de nem ez a tipikus ,mint pl köszönésnél..
2016. dec. 10. 20:15
 15/33 A kérdező kommentje:

*nem fogdossa

*alap stílusa

Puszit nem csak köszönéskor ad,hanem dícséretként az arcomra/kezemre

2016. dec. 10. 20:20
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Szóval megadod a jobbkezet valakinek, és ezért ad egy puszit? Te ezt kicsit sem érzed furcsának?
2016. dec. 10. 20:46
 17/33 A kérdező kommentje:
Pont ez a bajom,hogy furcsának érzem,nagyon is,de nem akarok belelátni.. És már nem tudom mi van .. Vagy ez már nem fér bele ebbe az általános oktatós udvarlásba szerintetek?
2016. dec. 10. 20:59
 18/33 anonim ***** válasza:
21%

Te tényleg nem tudod hogyan működnek ezek a dolgok? Az oktatók és a vizsgabiztosok ismerik egymást mint a rossz pénzt.Hidd el az oktatók tudják melyik vizsgabiztos lefizethető és melyik nem.Az hogy a fizetség szex vagy pénz már megint más kérdés,de akár szívességből is átengedi a tanulót ha jó bratyik egymással az oktató és a vizsgabiztos...Tehát igenis nagyon sok múlhat az oktatón (is)

2016. dec. 10. 21:07
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
# 18 Te nem érted bakker, de nagyon. A KRESZ vizsga elektronikus, ott nem tudsz Tutira menni, központilag van csinálva, muszáj végigpörgetned. Amin lehet tutira menni, az a rutin, meg a forgalmi. Bár már B kat-ból nincs rutin tudom. :)
2016. dec. 10. 21:53
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy vonzódik, Te. Gondolom, 18 kötül lehetsz, mert még bájosan naiv vagy. Velem is kikezdett anno az oktatóm különben, aztán el is mondta, hogy sok csaja volt innen, akkor is, amikor még nős volt. Pasiknál nem ritka, hogy kihasználják a szakmájukból származó előnyöket, ez meg valljuk be, bejön a nőknek: autó, beszélgetés egy idősebb pasival, bókolás egy idősebbtől, simike, puszika, tudod? Te döntsd el, akarod-e.
2016. dec. 10. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!