Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belém szeretett a gimi "legmen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belém szeretett a gimi "legmenőbb" pasija, vagy nem?!

Figyelt kérdés
Ő a "raj", legalábbis mindenki így gondolja rajtam kívül! Én nem vagyok olyan népszerű a suliban, sok barátom van, de csak 3 olyan ember, akikre mindig számíthatok.. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy engem nem ismer - és szeret mindenki, őt igen, pedig egy beképzelt majom!! Nagyon bunkó, és lenéző mindenkivel.. 15 évesen fiú létére szőkére festeti a haját, nagyon odafigyel az öltözködésére, meg ilyenek.. Szerintem külsőleg, és belsőleg is egyaránt gáz, de mégis mindenki szereti.. Konkrétan nem vallotta be, hogy szeret, mert hát ugye én nem vagyok olyan "raj" mint ő, de nagyon sok erre utaló jel volt már sajnos.. Pl.: Órákon, szünetekben, suli után követ, és folyton bámul, aztán ha oda nézek, akkor gyorsan elfordul.. Viszont nem értem, mert állandóan azt hallom vissza másoktól, hogy mikor kimegyek a teremből, akkor egyből rólam beszél, hogy én milyen egykis nyávogós okostojás vagyok, meg ilyenek.. Múltkor kérdeztem tőle valamit, erre ő csak néz, és nem válaszol! De ha ő kérdez valamit, akkor én válaszoljak.. Semmit sem értek.. Még csak 1 éve ismerem, de első félévben meg szintén mindig rólam bezsélt, de akkor még olyanokat mondott, hogy milyen aranyos vagyok, meg ilyenek.. Ja, és egy valamit kihagytam, lehet, hogy ezért nem szólt hozzám egyszer.. Matekórán voltunk, és egész órán bámult, aztán egyszer én is oda néztem, és elkezdett mosolyogni rám, meg szemezni akart, aztán én gyorsan elfordultam, oda se mertem nézni utána.. És még csodálkozi, hogy nem szólok hozzá.. Utálom őt. De akkor most szeret vagy nem? Előre is köszi a válaszokat..:)
2010. máj. 1. 23:26
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Legalább tudsz helyesen írni. xD
2010. máj. 1. 23:49
 22/37 A kérdező kommentje:

23:49

Nem, ez tévedés, mert én egy cigány vagyok, nézd csak jobban meg az írásom, mindjárt találnak egy hibát benne, aztán majd azzal jönnek az értelmiségek, hogy többször látogass el a nyelvtanóráidra.. Aztán jön az, hogy jajj, hogy te mekkora egy idióta vagy, hogy ilyen kérdéseket teszel fel.. Mert oltogatni mindenki tud, érdekes, én most először teszem.. Figyeld meg!! Most jön majd az, hogy oltogatni? Ki használ ilyen szavakat? Te biztos cigó vagy! Ez a nagy büdös helyzet, hogy 16 évesen komolyabb vagyok, mint itt jópáran..

2010. máj. 1. 23:55
 23/37 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, hogy ki mibe fog még belekötni..
2010. máj. 1. 23:57
 24/37 A kérdező kommentje:
Napi kérdésünk tehát: Ki a nagyobb cigány, és miért? Ne zavarjon titeket, hogy nem erre keresek választ nyomikáim!
2010. máj. 1. 23:58
 25/37 anonim ***** válasza:

Mért nem beszélsz vele? Az a legegyszerűbb megoldás. :)

A többi válaszadó meg kötözködjön csak...

2010. máj. 1. 23:59
 26/37 A kérdező kommentje:

23:59

Köszi, de ez lenne inkább szerintem e legésszerűbb, korántsem a legegyszerűbb, mert mondom, hogy mostanában már hozzám se szól.. Amit nem bánok, csak nem így kéne leintéznie a dolgokat.. Ezért is nem értem, hogy miért néz még mindig, miért lohol utánam hazafelé, miért hívogat rejtett számom, úghogy addig nem rakja le, amíg én ki nem nyomom, stb.. Tanácstalan vagyok, mert tudom, hogy ha kiszeret majd belőlem, akkor ultra bunkó lesz, mert ismerem az ilyeneket, ismerem őt.

2010. máj. 2. 00:54
 27/37 A kérdező kommentje:
a és elintéznie, bocsi, késő van már:)
2010. máj. 2. 00:54
 28/37 anonim válasza:
62%

kérdező tisztázzunk valamit...

CIGÁNY VAGY?

ha nem akkor ne használj olyan szavakat hogy raj pl

reméljük nem vagy cigány

ha még is az vagy akkor a kérdésed értelmetlen

a cigányok már terhesen születnek

néha osztódnak is

ezt mindenki tudja

a cigányok nem emberek...

szóval teljesen mindegy hogy mit gondolnak éreznek stb

legjobb lenne ha elhagynák az országot

de a legjobb ha a bolygót is

egyértelműen megfigyelhetők rajtuk a faji alsóbbrendűség tünetei

kisebb koponya térfogat alacsony homlok

ami a gyenge intelligenciára vall

szembetűnő a bőrük olyan mint ha koszos piszkos lenne

azt mondják a szem a lélek tükre

nos ha belenézünk egy roma szemébe semmi hasonlót nem látunk

valószínűsíthető hogy a fejlődés során az ember és a cigány őse kettévált

egyikből az ember fejlődött ki a másik visszakorcsosodott és roma lett

sajnos pont a mi országunkba megszaporodott a populációjuk

és már veszélyeztetik az életteret

amit nem hagyhatunk...

további szép estét :-)

2010. máj. 2. 03:09
 29/37 A kérdező kommentje:

03:09

NEM VAGYOK CIGÁNY. DE HIÁBA MONDOM, MERT ÚGYSE HISZITEK EL. A RAJ SZÓT AZÉRT HASZNÁLOM, MERT AZ OSZTÁLYOMBAN EZT A SZÓT SZOKTÁK HASZNÁLNI!(ÉS NINCS CIGÁNY, EZ EGY JÓ GIMI) DE HIÁBA MONDOM, MERT ÚGYSE HISZITEK EL. AMÚGY VISSZATÉRVE A CIGÁNYOKRA, ISMEREK NORMÁLISAT, ÉS TÉNYLEG A LEGTÖBB EGY KIS FÉREG, HA VALAKI, AKKOR ÉN TUDNÉK RÓLUK MESÉLNI, 8 ÉVIG JÁRTAM EGY CIGÁNNYAL TELI ISKOLÁBA! DE HA ÉN MOST CIGÁNY IS LENNÉK, SZERINTEM ELÉG EGYÉRTELMŰ LEHETNE AZ ÍRÁSOM ALAPJÁN, HOGY AKOR ÉN A NORMÁLISOK KÖZÉ TARTOZNÉK! ÉS AZ IS UNDORÍTÓ, HOGY TI CSAK AZÉRT NEM VÁLASZOLNÁTOK NEKEM, MERT CIGÁNY LENNÉK! TI SOHA A BÜDÖS ÉLETBE NEM FOGTOK TOVÁBB JUTNI A HÜLYESÉGEITEKEN, IGAZÁN BÜSZKÉK LEHETTEK MAGATOKRA, NEM JÓSOLOK NEKTEK NAGY JÖVŐT, MINDENTÉREN ELBASZOTTAK VAGYTOK. AKI KÉPES LENNE MÉG VÁLASZOLNI, ANNAK NAGYON KÖSZÖNÖM. AKI NEM KÉPES, AZ MEG SZÉGYELJE EL MAGÁT, VAN MIT..

2010. máj. 2. 12:43
 30/37 A kérdező kommentje:
JA ÉS TOVÁBBI SZÉP NAPOT! :)
2010. máj. 2. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!