Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém szeretett a gimi "legmenőbb" pasija, vagy nem?!
23:49
Nem, ez tévedés, mert én egy cigány vagyok, nézd csak jobban meg az írásom, mindjárt találnak egy hibát benne, aztán majd azzal jönnek az értelmiségek, hogy többször látogass el a nyelvtanóráidra.. Aztán jön az, hogy jajj, hogy te mekkora egy idióta vagy, hogy ilyen kérdéseket teszel fel.. Mert oltogatni mindenki tud, érdekes, én most először teszem.. Figyeld meg!! Most jön majd az, hogy oltogatni? Ki használ ilyen szavakat? Te biztos cigó vagy! Ez a nagy büdös helyzet, hogy 16 évesen komolyabb vagyok, mint itt jópáran..
Mért nem beszélsz vele? Az a legegyszerűbb megoldás. :)
A többi válaszadó meg kötözködjön csak...
23:59
Köszi, de ez lenne inkább szerintem e legésszerűbb, korántsem a legegyszerűbb, mert mondom, hogy mostanában már hozzám se szól.. Amit nem bánok, csak nem így kéne leintéznie a dolgokat.. Ezért is nem értem, hogy miért néz még mindig, miért lohol utánam hazafelé, miért hívogat rejtett számom, úghogy addig nem rakja le, amíg én ki nem nyomom, stb.. Tanácstalan vagyok, mert tudom, hogy ha kiszeret majd belőlem, akkor ultra bunkó lesz, mert ismerem az ilyeneket, ismerem őt.
kérdező tisztázzunk valamit...
CIGÁNY VAGY?
ha nem akkor ne használj olyan szavakat hogy raj pl
reméljük nem vagy cigány
ha még is az vagy akkor a kérdésed értelmetlen
a cigányok már terhesen születnek
néha osztódnak is
ezt mindenki tudja
a cigányok nem emberek...
szóval teljesen mindegy hogy mit gondolnak éreznek stb
legjobb lenne ha elhagynák az országot
de a legjobb ha a bolygót is
egyértelműen megfigyelhetők rajtuk a faji alsóbbrendűség tünetei
kisebb koponya térfogat alacsony homlok
ami a gyenge intelligenciára vall
szembetűnő a bőrük olyan mint ha koszos piszkos lenne
azt mondják a szem a lélek tükre
nos ha belenézünk egy roma szemébe semmi hasonlót nem látunk
valószínűsíthető hogy a fejlődés során az ember és a cigány őse kettévált
egyikből az ember fejlődött ki a másik visszakorcsosodott és roma lett
sajnos pont a mi országunkba megszaporodott a populációjuk
és már veszélyeztetik az életteret
amit nem hagyhatunk...
további szép estét :-)
03:09
NEM VAGYOK CIGÁNY. DE HIÁBA MONDOM, MERT ÚGYSE HISZITEK EL. A RAJ SZÓT AZÉRT HASZNÁLOM, MERT AZ OSZTÁLYOMBAN EZT A SZÓT SZOKTÁK HASZNÁLNI!(ÉS NINCS CIGÁNY, EZ EGY JÓ GIMI) DE HIÁBA MONDOM, MERT ÚGYSE HISZITEK EL. AMÚGY VISSZATÉRVE A CIGÁNYOKRA, ISMEREK NORMÁLISAT, ÉS TÉNYLEG A LEGTÖBB EGY KIS FÉREG, HA VALAKI, AKKOR ÉN TUDNÉK RÓLUK MESÉLNI, 8 ÉVIG JÁRTAM EGY CIGÁNNYAL TELI ISKOLÁBA! DE HA ÉN MOST CIGÁNY IS LENNÉK, SZERINTEM ELÉG EGYÉRTELMŰ LEHETNE AZ ÍRÁSOM ALAPJÁN, HOGY AKOR ÉN A NORMÁLISOK KÖZÉ TARTOZNÉK! ÉS AZ IS UNDORÍTÓ, HOGY TI CSAK AZÉRT NEM VÁLASZOLNÁTOK NEKEM, MERT CIGÁNY LENNÉK! TI SOHA A BÜDÖS ÉLETBE NEM FOGTOK TOVÁBB JUTNI A HÜLYESÉGEITEKEN, IGAZÁN BÜSZKÉK LEHETTEK MAGATOKRA, NEM JÓSOLOK NEKTEK NAGY JÖVŐT, MINDENTÉREN ELBASZOTTAK VAGYTOK. AKI KÉPES LENNE MÉG VÁLASZOLNI, ANNAK NAGYON KÖSZÖNÖM. AKI NEM KÉPES, AZ MEG SZÉGYELJE EL MAGÁT, VAN MIT..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!