Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém szeretett a gimi "legmenőbb" pasija, vagy nem?!
Figyelt kérdés
Ő a "raj", legalábbis mindenki így gondolja rajtam kívül! Én nem vagyok olyan népszerű a suliban, sok barátom van, de csak 3 olyan ember, akikre mindig számíthatok.. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy engem nem ismer - és szeret mindenki, őt igen, pedig egy beképzelt majom!! Nagyon bunkó, és lenéző mindenkivel.. 15 évesen fiú létére szőkére festeti a haját, nagyon odafigyel az öltözködésére, meg ilyenek.. Szerintem külsőleg, és belsőleg is egyaránt gáz, de mégis mindenki szereti.. Konkrétan nem vallotta be, hogy szeret, mert hát ugye én nem vagyok olyan "raj" mint ő, de nagyon sok erre utaló jel volt már sajnos.. Pl.: Órákon, szünetekben, suli után követ, és folyton bámul, aztán ha oda nézek, akkor gyorsan elfordul.. Viszont nem értem, mert állandóan azt hallom vissza másoktól, hogy mikor kimegyek a teremből, akkor egyből rólam beszél, hogy én milyen egykis nyávogós okostojás vagyok, meg ilyenek.. Múltkor kérdeztem tőle valamit, erre ő csak néz, és nem válaszol! De ha ő kérdez valamit, akkor én válaszoljak.. Semmit sem értek.. Még csak 1 éve ismerem, de első félévben meg szintén mindig rólam bezsélt, de akkor még olyanokat mondott, hogy milyen aranyos vagyok, meg ilyenek.. Ja, és egy valamit kihagytam, lehet, hogy ezért nem szólt hozzám egyszer.. Matekórán voltunk, és egész órán bámult, aztán egyszer én is oda néztem, és elkezdett mosolyogni rám, meg szemezni akart, aztán én gyorsan elfordultam, oda se mertem nézni utána.. És még csodálkozi, hogy nem szólok hozzá.. Utálom őt. De akkor most szeret vagy nem? Előre is köszi a válaszokat..:)2010. máj. 1. 23:26
11/37 A kérdező kommentje:
Könyörgöm azzal a rongyos 16 évemmel, hogy ez egy fontos dolog lenne, nem véletlenül tettem fel a kérdést, ne egy szócskán legyetek már kiakadva, nekem ez sokat jelent, az első 3 ember nagyon sokat segített tényleg. Köszönöm nekik. De nincs egy normális ember se, aki talán megérti, hogy az idióta 15-16 éves tinik "rajnak" hívják magukat, és pontosan egy ilyen emberről írtam! Nem? Nem tudja senki se felfogni? Mindenki folyton csak kötekedik mindenkivel ezen az oldalon.. Te nem tudsz írni, te idióta vagy, és te? Te milyen vagy? Elmondjam kedves első 3 válaszoló? Savanyú, boldogtalan emberek, és csak ezt élvezitek.
2010. máj. 1. 23:37
13/37 A kérdező kommentje:
Hmm.. Itt se kapok már választ.
2010. máj. 1. 23:39
14/37 anonim válasza:
NE SZÉGYELD ,HA ROMA VAGY,VÁLLALD! D
15/37 A kérdező kommentje:
Nem kellett volna odaírnom, hogye előre is köszi, nem tudom, hogy mi a f.szt köszöngettem előre.. Asszem túl nagy bizalmat szavaztam a társaságnak, tényleg nem kellett volna.. Emberségből jelesek vagytok!
2010. máj. 1. 23:42
16/37 anonim válasza:
Biztosan szerelmes lett a srác,ha Veled foglakozik,biztosan.
17/37 anonim válasza:
Tetszel neki, csak nem mutat(hat)ja ki, mert akkor hirtelen vége lenne a nagy gyerek szerepnek, hisz a helyi menő csávók mind érzéketlenek. De most nem tud mit tenni, hisz elkapta a szerelem nevű betegséget. Te meg kicsit hagyd magad (persze nem mindent, de ésszerű keretek közt), aztán lesz ami lesz.
üdv
18/37 anonim válasza:
Ez valóban csúnya,és óvis dolog S
Hagyjátok abba!
19/37 A kérdező kommentje:
Ez színvonal, eddig 2 ember adott normális választ, a többi cigány nem volt rá képes, de nektek nagyon köszönöm!
2010. máj. 1. 23:46
20/37 A kérdező kommentje:
23:44
Hopp, még egy cigány, és az ő "csodálatos kultúrája"!
2010. máj. 1. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!