Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Netes ismerkedésnél mitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedésnél mitől lesz számodra a másik személy érdekes?

Figyelt kérdés
2016. dec. 9. 18:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

A "leírod a véleményed" az egy hozzászólás, nem pedig minden neked nem tetszőre reagálni valamit, hogy "márpedig".

És én ismerem magamat, ezzel a világon semmi problémám nincsen, nem kell a segítséged.

2016. dec. 9. 20:21
 22/25 anonim ***** válasza:
ugyanarrol beszelsz...nekem ez faraszto, nem szallok be ebbe a hulye jatekba.
2016. dec. 9. 20:23
 23/25 anonim ***** válasza:
Számomra attól lesz egy srác érdekes, ha tudom, hogy nem kaphatja meg minden lány, mert ő nem akar senki mást megkapni, csak olyan valakit, aki fontos számára. 21/L
2016. dec. 9. 20:26
 24/25 anonim ***** válasza:

Ha megfog valami a személyében, ha küld egy képet, ha vegán.

17L

2016. dec. 9. 20:49
 25/25 anonim ***** válasza:
Hát, az első és legfontosabb dolog az az, hogy tud helyesen írni. Második helyre jön, hogy érdeklődik utánam. Harmadik helyen pedig a hasonlóság. Hasonlóság alatt nem azt értem, hogy ugyanazt a zenét hallgatjuk... Hasonló világlátás.
2016. dec. 9. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!