Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Netes ismerkedésnél mitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedésnél mitől lesz számodra a másik személy érdekes?

Figyelt kérdés
2016. dec. 9. 18:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

#7! Te így gondolod én meg nem! Ennyi.

Nem véletlen vagyok itt egyre kevesebbet. Nem az én szintem ez.. :D

Ha valami nem fekete - vagy fehér, akkor az nincs. Ha valaki nem olyan véleményen van, mint ti, akkor ássa el magát? - vagy hogy ?

2016. dec. 9. 19:14
 12/25 anonim ***** válasza:

Nekem nem olyan misztikus dolog az írásban való kommunikáció, hogy ne tudjak vele mit kezdeni, sok dolgot az írásból és egyéb megnyilvánulásokból is le tudok szűrni meglehetősen jó hatásfokkal.

Fontosnak tartom, hogy értelmesen, helyesen írjon, kifejtse a válaszait, és megértse az enyémeket. Külön plusz pont, ha ismeri a mémvilágot, mert én is ismerem, és előszeretettel használom az elemeit, és ha érti a referenciáimat. Az is jó, ha sokat el tudunk úgy beszélgetni, hogy nem érezzük erőltetettnek, és akár úgy is, hogy csak rihegünk-röhögünk, mert az is kell.

25/F

2016. dec. 9. 19:47
 13/25 anonim ***** válasza:

Jah,mert masnak az irasban valo kommunikacio misztikus?

Verbalis, nonverbalis kommunikacio...

2016. dec. 9. 19:54
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem sok mindentől. Valójában eleve ridegnek, lélektelennek érzem a netes ismerkedést.
2016. dec. 9. 19:54
 15/25 anonim ***** válasza:
Hát én írásban vidáman csevegek, lehengerlő humorom van, de élőben zavarna pl a szemkontaktus.
2016. dec. 9. 20:00
 16/25 anonim ***** válasza:
20:00 ez a baj. Pl.hamis kepet ad. Lehet fejleszteni, de nem tudod kinel van egyensulyban es ki all ugy mint te. Ami nem baj, ez egy altalanos, letezo dolog. Nem rossz vagy jo...egyszeruen ez vam
2016. dec. 9. 20:02
 17/25 anonim ***** válasza:

Nem hamis kép, ez olyan, hogy ki az igazi énem? Aki a nagyinál vagyok, vagy aki a munkatársammal? Mindkettő.

Nyilván idővel én is megnyílok.

2016. dec. 9. 20:07
 18/25 anonim ***** válasza:

73%, például neked misztikus, mert folyamatosan azon pörögsz, hogy itt bizonygasd, hogy mennyire nem jó neten beszélgetni. Elfogadom, hogy te nem szeretsz, de te fogadd el, hogy más meg igen.

Nekem például az misztikus, hogy a kommunikáció jó sok százaléka nonverbálisan történik, mert én csak egy bizonyos részét tartom csak fontosnak a metakommunikációban, amúgy meg a szavak tartalmát. Szerintem így lenne logikus és érthető.

2016. dec. 9. 20:11
 19/25 anonim ***** válasza:
Nyilvan nem, de csaloka az elejen.
2016. dec. 9. 20:12
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem porgok folyamatoaan h bizonygassam,csak leirom a velemenyem. De elgondolkodtato, miert tunik neked annak, mi nyomaszt teged megis? Ne valaszolj,nem kotekedni akarok, csak segiteni, hogy jobban megismerd magad..vagy ilyesmi.
2016. dec. 9. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!