Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arrol, aki egy hosszabb kapcsolat utan olyannyira csalodott, hogy évek óta nem volt senkije (kb 7év)?
Figyelt kérdés
Akar,de vmiért vagy vmivel elijeszti a jelentkezőket.Túl nagy elvárásai vannak,és régi sérelmei miatt falat húz maga köré. Ezen hogy lehet változtatni? Tudom,hogy pszichologus segithetne ,de az illető nem hiszi,hogy gond lenne magával mivel csak másokban keresi a hibát.2016. dec. 9. 15:10
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és az illető fiatal 30 körüli,ha egyáltalán számít ez...
2016. dec. 9. 15:11
2/6 anonim válasza:
Neki kell változtatnia, a múlt sérelmeit meggyógyítani, a falat lebontani.
De ha valaki annyira büszke, hogy 7 év sem elég arra, hogy erre rájöjjön, akkor meg is érdemli. Legyen csak egy megkeseredett valaki, aki élete végéig nyalogatja sebeit. Ennyi.
3/6 anonim válasza:
Semmit nem gondolnék. Én is félek belevágni nőként,mert félek,hogy megint átvernek és egy nagy sz@r lesz a vége megint....
4/6 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy évről évre valószínűbb, egyedül éli le az életét.
5/6 anonim válasza:
Egyik exemet annyira kicsináltam (vőlegény volt), hogy azóta sincs senkije. Nem értem, hogy neki ez mire jó. Ő előre megmondta, hogy ha velem vége lesz akkor min. 4 évig nem akar senkit. Nem értem ebben a logikát, de az ő dolga. Én még aznap randiztam.
6/6 anonim válasza:
Hát előző egy igazán szemét nő lehet gratula.. Szakítás után rögtön randi.. Nahát én is ilyen gerinctelen pasiba botlottam bele, pont ezért nem tudok már bizni senkiben.
A pszicholugos lehet segítene, de lehet az is jolesne a lánynak ha megkérdeznéd mi a baj és megbeszélnétek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!