Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani párommal 9éve ismekedtem meg én egy évig udvaroltam neki amíg sikerült meghódítanom olyannyira, hogy még a mai napig is szerelmes belém! De hát igen ez nem olyan egyszerű kapcsolat. Tanács?
Figyelt kérdés
Először 2évig voltunk együtt ami azért szakadt meg mert ő nagyon féltékeny volt szó szerint bezárt nem mentünk sehová szórakozni, pedig akkor én csak 15éves voltam és élni akartam!A lényeg, hogy szakítottam vele! Külön voltunk másfél évig én úgy gondoltam megváltozott kibékültem vele de persze 1hónap után kezdődött minden előlről a féltékenység, munkahely otthagyás hogy ellenőrizhessen egyebek! Mindegy is 3,5 hónap után szakítottunk! Eltelt 3év ami idő alatt nekem volt egy vőlegényem akivel szétmentünk! Mikor ő ezt megsejtette elkezdett újra hozzám járni el akart "hódítani"mivel akkor ért véget a kapcsolatom érzelmileg elég labilis voltam könnyen elcsábított! Lassan 8hónapja vagyunk újra együtt de nem változott semmi most is hazudgál, igaz már annyira nem féltékeny de látom rajta, hogy sokszor "szétverné" akörülöttem lévő pasikat! Tegyük hozzá egy Bárban dolgozom itt igazából szinte csak férfi vendég van! Annyiban változott a mostani helyzetem, hogy szerelmes vagyok és hiába probáltam otthagyni ez nem ment! Összetart minket egy hitel is amit házfelújításra vettünk fel és ráadásúl az anyukája nevére! Mit tegyek? Adjatok tanácsot!2013. júl. 2. 05:20
1/3 anonim válasza:
Menj pszichiáterhez, mert ez már lelki betegség.
Összefoglalva: van egy erőszakos barom, akit te már háromszor ott hagytál, mert bezárt, kémkedett utánad. Te újra és újra visszamentél, holott tudod, hogy gond nélkül megverne valakit azért, hogy rádnézett. Aztán jön az, hogy téged ver meg, mert valakire néztél?
Szerintem te tényleg menthetetlen vagy. Józan ész, gondolkodás, vagy valami??? Szüleid nincsenek, akikhez elmenekülhetsz?
2/3 anonim válasza:
ami háromszor nem működött, negyedszerre se fog..
3/3 anonim válasza:
Írd fel egy lapra egymás alá, hogy mit szeretsz benne. Aztán mellé meg sorold fel, azokat a dolgokat, amik miatt korábban szakítottál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!