Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen ha ráírtam egy szimpatikus idegen lányra facebookon, sokszor barátkoztunk, randiztunk is. Most azt kapom, hogy "hallom másokat is zaklatsz te beteg állat, feljelentelek" mi változott?
Én:
Szia, bocsi, hogy bejelöltelek, minden bizonnyal nem ismerjük egymást. Csak hallottam rólad dolgokat, amik nekem tetszettek.
Szeretnélek megismerni.
Csajxi elfogadta a kérésedet.
Szia, miket hallottál rólam és kitől????
"Ami tetszett" ? :O
(Kíváncsi vagyok mire gondolsz)
szombat
Én:
Megígértem neki, hogy nem mondhatom el, de azt mondta nagyon félénk vagy, önbizalomhiányos. Nekem ez tetszett.
Meg nagyon szép vagy.
De komolyan.
:)
vasárnap
Csajxi
de hogy találtál rám? ne haragudj,de nagyon idegesítő, hogy kangörcs beálltakor facebookon minden jöttment pinára ráírnak a férfiak...
Ne csináld ezt, ha kérhetem!
Megalázó rátok nézve!
vasárnap
Én:
Nem, itt másról van szó. Amúgy tényleg megalázó.
Hanem egy ismerősöd mesélt rólad. (ahogy mondtam) és gondoltam írok Neked.
Mármint, remélem, hogy nem jöttment pina vagy. Vagy nem tudom. Nekem meg nincs kangörcsöm.
Most erre nem tudom mit írjak.
Csajxi:
de nem hiszem, hogy az az x y ismerősöm magától beszélt volna rólam...
hanem te kérdeztél rám.
de ok
Én:
Nem kerdeztem rad. :) de ez van.
Igazabol meselt rolad es belekezdtunk egy beszelgetesbe. Utana kerdeztem meg a neved.
Ez volt, én nem érzem úgy, hogy ijesztően tolakodó lettem volna.
Sőt szerintem ha egy kigyúrt újgazdag kis alter ficsúr lennék már a f....mat szopná.
Neked bejön, hogy a másik önbizalomhiányos? Te akarsz lenni a kis megmentő?
Tényleg fura vagy. Komolyan nem te kérdezősködtél róla? Nehéz elhinni.
A masiknak meg azt h onbizalomhianyos. Ezt most talaltad ki vagy tenyleg ilyen gyogyi vagy?
Gondolj mar bele a helyzetukbe...
Nem, hát a barátnőjét már régebb óta ismerem és mesélt róla, hogy van egy nagyon fura barátnője.
Mondjuk nekem meg nem kellett volna elmondanom, (itt keverni a szart)
És engem meg érdekelt mert olyan aranyos dolgokat, tényleg ilyen tipikus csajos dolgokat mondott róla ami manapság már kiveszett a nőkből és gondoltam, na végre valami érdekes csaj ráírok. De nem.
Viszont fura, hogy még nem tiltott le. A barátnője azt mondta, hogy nagyon szokott kattogni a dolgokon és ha valami zavarja az egyszerűen nem hagyja nyugodni. Meg ez is, amit most beszéltünk a zaklatás után hát több mint fura, mintha próbálna ledominálni mint valami domina.... Na mindegy. Hát ez van. Megilletődtem.
Lehet ezt élvezi? Hogy uralkodhat mások fölött?
Biztos, hogy megijedt. Miert kell ilyer kepzelegni olyanrol, akit bantottal,hogy szimpi vagy neki?
Nekem egyszer kaffantott be valaki, tiltottam...a kozos ismerost is kerdore vontam volna,de meghalt...miert lenne elnezo barki azzal, aki bantja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!