Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen ha ráírtam egy szimpatikus idegen lányra facebookon, sokszor barátkoztunk, randiztunk is. Most azt kapom, hogy "hallom másokat is zaklatsz te beteg állat, feljelentelek" mi változott?
Mármint rólad?
Most a lány ír???... Vagy mi?
Ez tényleg ijesztő.
Nekem már az is az volt, hogy közölte a srác, hogy jahh, emlékszik rám gimiből, járt a gimi előtti parkba, pedig másikba járt, és rám emlékszik...
nem hogy magazint akarjon venni...magzint. mintha nem tudnám megvenni.
Ha valaki aakrnak nekem rögtön venni egy...két darab művészcerkát (500 dt/db), de akár egyet, akkor is kiborulnék.
Jólvan lányok, akkor megyek és elásom magam a ge***ibe.
Sziasztok!
"-Szia, mizu?? hallotam rólad kedves vagy.
- oohh tényleg..hukitől, köszi, bla bla
-hallottam, hogy szereted a lovak magazint. megveszem neked jó?"
Ettől ki nem kap frászt?
Ja, csak elfelejtetek valamit.
Ha engem egy férfi megrémiszt, onnantól ő nem egy férfi, nem potenciális jelölt. Minden romantikát megöl az ilyen. Onnantól ő egy ijesztő alak.
Úgyhogy ne azt képzeld, hogy egy kedves csajszika vesz neked akármit, képzeld azt, hogy egy pasi. Mert abban a pillanatban, ahogy megijedek, nekem annyira lesz vonzó a pasi, mint egy másik hetero pasinak.
Nem tudom fura ez a csaj mert azóta is írt.
Mutatom mit:
Neked mi bajod van? :) Kiket zaklatok?
Ne haragudj miért is vagyok beteg? Komolyan, csak barátkozni próbáltam.
De ahogy a barátnőd is mondta veled valami tényleg nagyon nem stimmel. :/
Egyszerűen csak beszélgettünk rólad és gondoltam téged is bevonlak, kicsit durva ez az egész nagyon megsértettél. (nem esik jól) meg ez a feljelentéssel meg megveretéssel fenyegetés. Ezt biztosan komolyan gondolod? Kit zaklatok még? Nem értem mi van. Mi bajod van? :/
Ma
Csaj:
Nevmeen meg egyszer irni fogd nar fel !!! Ok???
Én:
Nem fogok írni. Jó? Csak nyugodj már le.
Légyszíves, nem akartalak megijeszteni. Ne haragudj.
Bocsi..
Csaj:
Vikotol de kerdezoskodj met komolyan beszelek. Egyszer megszivtam mar egy ilyen zaklatoval.
Én:
Nem akartalak zaklatni, Nem fogok rólad kérdezni többet rendben? Kérlek nyugodj le. Ne haragudj, hogy írtam. Sajnálom.
Vikit sem fogom kérdezni többet. Megígérem.
Csaj:
Rendben! Remelem betartod a szabad.
Én:
Be fogom tartani. Megígérem.
(még nem látta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!