Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen ha ráírtam egy szimpatikus idegen lányra facebookon, sokszor barátkoztunk, randiztunk is. Most azt kapom, hogy "hallom másokat is zaklatsz te beteg állat, feljelentelek" mi változott?
Mókás egy dolog ez. Az arra a célra kifejsztett oldalakat itt nonstop fikázzaa boldog-boldogtalan "az úccse jó semmire", a többi odal "nem azé van" az élő helyszínekt is nullázzák...
Utolsó, nem értem, mit akarsz mondani, társkereső oldalakon és élőben is lehet ismerkedni. Sőt, talán még Facebookon is, de az tényleg nem a legideálisabb erre.
Ilyen frusztrált, önbizalomhiányos kiscsajokkal meg kár foglalkozni, jelentsen csak fel, max. jól kiröhögik majd a rendőrök. :D
Semmit, azt, hogy hallottam róla egy ismerősömtől és nagyon aranyosnak gondolom, van-e kedve beszélgetni, stb ilyeneket.
Aztán meg azt, hogy hallottam, hogy szeret valami bizonyos magazint (ismerőse mondta) és h én megveszem neki ha kell neki.
Erre rögtön h milyen ijesztő vagyok, honnan tudom, feltörtem a facebookját stb.
Nem, dehogyis. Leírtam, hogy először beszélgettem vele, hogy hallottam róla stb és a végén írtam a magazinról.
Tiszta hülyék ezek a mai lányok.
Ha tudsz rólam dolgokat, amiket nem én mondtam el neked, az ijesztő és nagggyon furcsa.
Vagy troll vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!