Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 18-40 éves nők többsége,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 18-40 éves nők többsége, miért hiszi magáról, hogy ő tini hercegnő?

Figyelt kérdés

Azt látom 18-40 éves nők többsége, úgy viselkedik mint egy elkényesztetet hisztis tini "hercegnő". Ők úgy gondolják, férfi az ő szolgájuk, akik reggeltől estig lesik minden kívánságukat.Elvárják férfiaktól úgy kezeljék, őket mint egy hercegnőt. Elvárják folyamatosan, éreztessük velük milyen különleges ő pl: drága szépséges hercegnőm ,kedves cuki-muci hercegnőm.. stb. Állandóan kényszeres szereplési vágyuk van, mindenkivel tudassa pl: férfiaktól, csakis velük kell foglalkozni.Ha nem kap figyelmet vagy valami valamit (pl: új cipő)akkor ugy kiborul, mint egy hisztis tini lány.Rosszabb esetben földre dobja magát, és földön rángatózva hisztizik

(sajnos láttam már többször ilyet). Ilyenek csakis "szőke herceg" típus( jóképű gazdag népszerű pasi) férfiakkal állnak szóban. Amelyik férfi nem "szőke herceg" típust, azt lenézik nem állnak szóba vele.

Mi az oka hogy így viselkednek nők többsége?

2016. dec. 8. 12:04
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Te csinálsz a témából nemek harcát PC, nem veszed észre? Az hogy lenéző véleménnyel vagy a nőkről a magánügyed, de ha ezt nyíltan hirdeted is, akkor készülj fel rá, hogy reagálni fognak rá egyesek. Nem csak én, hanem bárki. Nem probléma, ha szerinted nincs igazam, amúgy is egy jó vita számomra soha nem arról szól, hogy kinek van igaza, hanem maga a kontextus illetve az információcsere és a tények. Na de most meg jössz Szauddal... Mo -on élünk.. [link]

Ezt sem én írtam, és nem hiszem hogy azóta sokat változott volna a helyzet.

2016. dec. 8. 17:41
 32/40 anonim ***** válasza:
0%

Hogy en csinalok nemek harcat? A leelso hozzaszolast olvasd mar el:-)

A 444 es cikket elolvasom majd, de elore szolok, azok a mukik nyiltan es sokszor kimondva is hazudnak. A liberalis oldal kuruczinfojarol beszelunk. Gondoltam szolok.

2016. dec. 8. 23:47
 33/40 anonim ***** válasza:
0%
Kapabol fszsag a kutatas is. :-) Ahogy nezem, boven jok vagyunk, egy szamot kiveve, ez pedig a politikusok szama. Ami meg tehetseg fuggo. Mas orszagokban okosabbak voltak a csajok, elobb felmasztak a pasik hatan a politikaba, majd utana kezdtek el ekezni oket. Nalunk meg ugy akarnak politikusok lenni, hogy 'irjatok az alkotmanyba ti elnyomo feregek, hogy x% noi politikusnak kell lennie a torvenyhozasban" Vicces. Azt hiszem egyedul kanadaban van ilyen, ahol a meleg miniszterelnok pl castrot isteniti. ( erdekes ez a gender okorseg meg a kommunista diktatura kozotti osszekacsintas nem? )
2016. dec. 8. 23:58
 34/40 anonim ***** válasza:
0%

30as, te nagyon okos lehetsz. En egy szoval sem mondtam, hogy a megeroszakolas jo. Fel sem merult. De javaslom beszelj egy szakemberrel errol. Viszont azt tovabbra is tartom, hogy az elet keletkezese/megszunese egy 'kicsit' magasabb kategoria, minden egyeb dolognal. Ehhez egyebkent meg kulonosebben magyarazni sem kell, mert aki nem erti, annak sulyosan ferde az erkolcsi erzeke.

( egyebkent a penzert szexelesrol volt szo, nem a szexualis eroszakrol)

2016. dec. 9. 00:05
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy te szelektíven bírsz csak olvasni, az erőszakról volt szó. Háború idején a nőket megerőszakolták az elfoglalt területeken.

Alapjáraton azt mondom, az élet a legértékesebb dolog az univerzumban, de van, amikor jobb meghalni. Én inkább választanám a halált, mint a szexuális erőszakot. Nem értheted, amíg nem élted át.

Azt mondani, hogy a nőknek könnyebb, mert őket "csak" megerőszakolták, akkora marhaság, hogy e se hiszem, hogy valaki komolyan gondolja.

Kezeltesd magad, ne privátot írogass.

2016. dec. 9. 01:04
 36/40 anonim ***** válasza:

Én tinibszorkányként viselkedek. Tisztává varázsolom az otthonom a seprűmmel (almáspitével), főzőcskézek meg alkotok amit kedvem szottyan. Sose kellett kinyalnia senkinek a fenekem :D Egy felnőtt nő nem igényel többet puszta segítségnél meg némi figyelemnél. Mert ha már mindig tiszta a lakás es van mit enni ő lordsága is elmosogathat néha :D

Csak az a szépség hibája ennek ,hogy a férfiak 80%-t kb elriasztja egy határozott talpraesett nő. :D Ezért van,hogy

tárzalgom a kutyámmal és nyargalok az egyszarvúmon a naplementébe.

Amúgy akit nem úgy neveltek a szülei,hogy a jég hátán is megéljen , aki soha nem nélkülözött és a manikűrösnél többet költ hetente mint én kajára az nem is lesz képes nem hercegnőkènt viselkedni. Ilyen nőknél sajna bajna aszülők a ludasok

20L

2016. dec. 9. 03:04
 37/40 anonim ***** válasza:
0%

"Azt mondani, hogy a nőknek könnyebb, mert őket "csak" megerőszakolták"

A kétsoros privátban is azt irtam, hogy ezt a mondatot, amit te beképzelsz magadnak, senki nem írta le, én személy szerint mlg csak nem is utaltam rá. Ha te vagy az utolsó is, akkor te nem tiniboszorkány vagy, hanem egész egyszerüen sültbolond. Rendkívül szomorú, hogy téged, vagy egy ismerősöd megrőszakolta egy patkány, de ha lehet ne rám vetítsd ki a hülyeségeid.

2016. dec. 9. 04:39
 38/40 anonim ***** válasza:
Persze, hogy fa sz ság :D Elég csak a térképre vetni egy pillantást, többet mond minden szónál, szépen kirí a narancssárga országunk a többiektől, mint ahogy a Damaszkuszi egyezményt is nagy kínnal írták alá az atyafiak, aminek egyetlen szépséghibája, hogy azóta sincs érvénybe léptetve 2 éve. :(
2016. dec. 9. 13:33
 39/40 anonim ***** válasza:
*Isztambuli egyezményt
2016. dec. 9. 14:05
 40/40 anonim ***** válasza:
Ha neked mutatnak egy szépen kiszinezett térképet, te elhiszed? Nem emrül fel iylenkor benned, hogy teszem azt, hogyan méri a nők egyenjogúságának a szintját az, hogy milyen ellátásokat, szolgáltatásokat vesznek igénybe, illetve vállalnak e politikai szerepet? Az egész kutatás egy baromság. Ezzel legfeljebb valóban szaud arábiában lehet felmérni azt, ami egyébként is nyilvánvaló. Olyan országokban, ahol szabad BÁRMIHEZ hozzáférnie BÁRKINEK (nőnek férfinak egyaránt) ez nettó hülyeség. Ezt egyébként a 444 nél is tudják. Ám azt is, hogy vannak akik szeretik a szines képeket, igy könnyeb politikailag manipulálni ezekkel.
2016. dec. 10. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!