Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 18-40 éves nők többsége,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 18-40 éves nők többsége, miért hiszi magáról, hogy ő tini hercegnő?

Figyelt kérdés

Azt látom 18-40 éves nők többsége, úgy viselkedik mint egy elkényesztetet hisztis tini "hercegnő". Ők úgy gondolják, férfi az ő szolgájuk, akik reggeltől estig lesik minden kívánságukat.Elvárják férfiaktól úgy kezeljék, őket mint egy hercegnőt. Elvárják folyamatosan, éreztessük velük milyen különleges ő pl: drága szépséges hercegnőm ,kedves cuki-muci hercegnőm.. stb. Állandóan kényszeres szereplési vágyuk van, mindenkivel tudassa pl: férfiaktól, csakis velük kell foglalkozni.Ha nem kap figyelmet vagy valami valamit (pl: új cipő)akkor ugy kiborul, mint egy hisztis tini lány.Rosszabb esetben földre dobja magát, és földön rángatózva hisztizik

(sajnos láttam már többször ilyet). Ilyenek csakis "szőke herceg" típus( jóképű gazdag népszerű pasi) férfiakkal állnak szóban. Amelyik férfi nem "szőke herceg" típust, azt lenézik nem állnak szóba vele.

Mi az oka hogy így viselkednek nők többsége?

2016. dec. 8. 12:04
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
9%

"Es a felnott ferfiak tobbsege miert egy felelosseget nem vallalo, remego labu, onbizalmatlan, onmagarol gondoskodni keptelen (fozes, vasalas etb) kisgyerek? Hm'

Komoly összegekben fogadnék veled, hogy bármikor jobb kaját dobok össze mint te. Bár az is igaz, hogy egyik exem kedveltette meg velem a főzést. Ám azt képzeld el, hogy a 10+ casjból akivel dolgpm volt ő volt az egyedüli, aki tudott főzni. (20as korosztályról beszélek) Illetve volt pár aki néha össze tudott dobni egy pörköltet, és annyira büszke volt rá, hogy fel is tolta a fészre, hogy mindenki láthassa, mekkora tehetség. Nevetséges. A töbségetek oéyan rohadtúl messze van a "nő" től, hogy egészen konkrétan még találták azt a mértékegységet, amivel le lehetne írni.

Vicc

2016. dec. 8. 14:23
 12/40 anonim ***** válasza:
74%
# 11: Szerintem rajtad kívül mindenki értette az iróniát...
2016. dec. 8. 14:30
 13/40 anonim ***** válasza:
0%
Ezekszerint...Bár elolvastam mégegyszer, és még mindíg nem tűnik ironikus megjegyzésnek. Ami egyébként sokat elárul a valóságról. Konkrétan amit leírtál, ygakrolatilag közhelyes elvárás, és szólam a nők nagyrészétől. Magyarul, túl "kicsit" lőttél ahhoz, hogy átjöjjön az iróna.
2016. dec. 8. 14:36
 14/40 anonim ***** válasza:
0%
Iletve lőtt az Erika...
2016. dec. 8. 14:36
 15/40 anonim ***** válasza:
62%
# 13: Ami sokat elárul a TE világlátásodról - ami nem feltétlenül azonos a valósággal.
2016. dec. 8. 14:55
 16/40 anonim ***** válasza:
0%
Igen, akkor valószineleg a marson élek. Persze, mondhatnám, hogy tapasztalatból beszélek, de érdektelen, mert úgy is azt hiszel, amit akarsz.
2016. dec. 8. 15:01
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

# 16: Én ezt is elhiszem, de ha én azt mondanám neked, hogy a környezetemben minden férfi alkoholista suttyó, akkor ebből csak annyi derülne ki, hogy én milyen körökben mozgok és kikkel ismerkedem.

(Csak a példa kedvéért hoztam fel, van párom, és amúgy sincs lesújtó véleményem úgy egészében a férfi nemről - csak egyes egyedekről...)

2016. dec. 8. 15:04
 18/40 anonim ***** válasza:
0%
Attól, hogy te csak a saját jól bevett boztonságos köreidben mozogsz, még nem jelenti azt, hogy mások is igy tesznek. Épp úgy mozgok értelmesi körökben, mint vidéki melósok között. A szocializációm miatt elég komoly mennyiségből tudok meríteni, ami persze nem lesz reprezentatív, de mindenképpen figyelemre méltó, és megfontolásra érdemes.
2016. dec. 8. 15:13
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme az ilyen kattogásoknak kérdező? :O
2016. dec. 8. 15:17
 20/40 anonim ***** válasza:
88%

"évszázadokig nézhettek ki a fejükből, még melózniuk sem kellett (kivéve otthon) A háborúkat is férfiak vivták , pont hogy az "elnyomott" aszsonyát, meg a gyerekeiket megóvják...Jah, szörnyű is volt. "

Akkor is volt lator semmirekellő férj is bőven, és nehogy azt írd már, hogy csak otthon ültek és bambultak évszázadokig. Igen ha nemesi rangod volt vagy gazdag tiszt kereskedő vagy bankár felesége voltál. De a nagy többség ment reggel a TSz-be, gyárba, kifőzdébe dolgozni vagy hagymát szedni a földeken. Aztán hazament ebédet főzött háztartást vezetett és gondozta a gyerekeket. A szülésznők bábák, varrónők, tanárnők, mosónők, pultosok, nővérek, takarítónő, gyermekgondozók stb szerinted mi a fenét csináltak??

"A háborúban is a férfiak harcoltak." Nem is nők indítványozták azt sem... Szerinted hány nő volt kénytelen elviselni az erőszakot egy háború alatt, hány volt kénytelen áruba bocsájtani testét élelemért? És ez mind nem csak volt, hanem most azokban az országokban jelen van sajnos. Nem is értem a hozzászólásod, ami a realitás érzék és a történelmi ismeretek teljes hiányára mutat.

2016. dec. 8. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!