Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 18-40 éves nők többsége,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 18-40 éves nők többsége, miért hiszi magáról, hogy ő tini hercegnő?

Figyelt kérdés

Azt látom 18-40 éves nők többsége, úgy viselkedik mint egy elkényesztetet hisztis tini "hercegnő". Ők úgy gondolják, férfi az ő szolgájuk, akik reggeltől estig lesik minden kívánságukat.Elvárják férfiaktól úgy kezeljék, őket mint egy hercegnőt. Elvárják folyamatosan, éreztessük velük milyen különleges ő pl: drága szépséges hercegnőm ,kedves cuki-muci hercegnőm.. stb. Állandóan kényszeres szereplési vágyuk van, mindenkivel tudassa pl: férfiaktól, csakis velük kell foglalkozni.Ha nem kap figyelmet vagy valami valamit (pl: új cipő)akkor ugy kiborul, mint egy hisztis tini lány.Rosszabb esetben földre dobja magát, és földön rángatózva hisztizik

(sajnos láttam már többször ilyet). Ilyenek csakis "szőke herceg" típus( jóképű gazdag népszerű pasi) férfiakkal állnak szóban. Amelyik férfi nem "szőke herceg" típust, azt lenézik nem állnak szóba vele.

Mi az oka hogy így viselkednek nők többsége?

2016. dec. 8. 12:04
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
0%

"Szerinted hány nő volt kénytelen elviselni az erőszakot egy háború alatt, hány volt kénytelen áruba bocsájtani testét élelemért?"

Az Álmoskönyv szerint sokkal rosszabb karma az, ha valakit kibeleznek a harctéren, mint ha valaki pénzért kefél.

De örülök, hogy abban megegyezünk, hogy pont annyira voltak elnyomva a nők anno, mint most. Cserébe manapság az arcuk sokkal nagyobb. Pedig még annyit sem teljesítenek mint korábban. Sőt, kikérik maguknak. Elnyomást kiáltanak...

2016. dec. 8. 15:26
 22/40 anonim ***** válasza:
?????? Ha én 42 vagyok, akkor már kinőttem ebből szerinted? :D
2016. dec. 8. 15:32
 23/40 anonim ***** válasza:

# 18: Nem biztonságos kör kérdése szerintem, hanem a "hasonló a hasonlót vonzza" elv működését tapasztalom a környezetemben, ami nem annyira spirituális, hanem egyszerűen arról van szó, hogy bár nyitok sokféle ember felé, ha valamilyen közegben nem érzem jól magam, ott nem maradok hosszú távon. A felszínes emberek között pedig nem szoktam jól érezni magam, ezért a környezetemben nincsenek felszínes emberek (max. átutazóban, rövid ideig). Ezt tudom tanácsolni neked is, illetve a kérdezőnek is: ha zavar valamilyen viselkedés, akkor az első zavaró jel érzékelésekor célszerű odébbállni és három lépés távolságot tartani az illetővel.

Mert lehet, hogy sokféle embert ismersz meg, de a jelek szerint tartalmas kapcsolat kialakítására a módszered nem annyira alkalmas.

2016. dec. 8. 15:42
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt, mindenki tudja, hogy a háború vagy más természeti katasztrófa sújtotta övezetben az öregek a nők és a gyerekek vannak a legjobban kiszolgáltatva a helyzetnek. Szóval egy percig sem kell őket irigyelni, mert szerinted a nőkkel nem végeztek igaz? ja de, miután végigment rajta egy csomó férfi.

Az a baj, hogy te is tudod, hogy ez egy troll kérdés, mégis véresen komolyan vetted és váltig nyomattad a fentiek alátámasztását a meglehetősen nőellenes hozzáállásoddal.

Nekem mindegy. Nyugodtan élhetsz felőlem abban a hitben is, hogy a nők a világ parazitái. xD Itt a gyakorin mindig lesznek olyanok akik melléd állnak, számíthatsz rájuk. :D

2016. dec. 8. 15:58
 25/40 anonim ***** válasza:
0%

A futottak még mellett közel 10 éves kapcsolat van a hátam mögött.

Nagyon lehúzzátok az itteni sopánkodó srácokat, de hadd mondjam el, hogy ennyi év párkeresési kiesés után nekem sokkal élesebbnek tünnek azok a konfliktusok, amik egyébként valóban léteznek. Egyébként az "első yganús jel" téma épp ugyan olyan felszines, mint elnézni az első gyanús jelet, ha érted mire gondolok. Az ismerkedésnek, és pártalálásnak nem mérlegszerü számításon kellene alapulnia. Viszont manapság egészen egyszerüen nincsen időd sem nem felszinesnek lenni, hiszen mire kialakulna a kötődés, az illető partner már másvalakivel fröltörget, rosszabb esetben kefél. Ha két hónapon belül nem visz ágyba egy férfi egy nőt (kiemelném, hogy manapság) akkor bukta (mert az tuti biztos elviszi más, hiszen 2 perc alatt le lehet beszélni egy randit fél óra mulvára.)

2016. dec. 8. 16:02
 26/40 anonim ***** válasza:
0%

"Azért azt, mindenki tudja, hogy a háború vagy más természeti katasztrófa sújtotta övezetben az öregek a nők és a gyerekek vannak a legjobban kiszolgáltatva a helyzetnek."

Ők azok akiket elsőként kimentenek.

Arra próbálok rávilágítani, hogy az a gondolkozási panel, amiket félbolond nők egy része adott neked, egészen egyszerüen orbitális hülyeség, konkrétan hazugság. A háborúkat sem kizárólag férfiak inditották, illetve nem minden férfi önszántábol beleztette ki magát

Brutális hülyeség a mindekori hatalom helyett nemi elnyomásról beszélni. (értsd, voltak királynők is hatalmon, és nem kevesebb háborút indítottak, Thatcher is indított hborút, illetve nézz már meg a NyuE radikális jobboldali pártokat. franciaországban is nőp vezeti, meg Németországban is, Angliában jelenleg konzarvatív miniszterelnök van, Theresának hívják, és Davidnek) Sorolhátnam még naphosszat, de a lényeg az, hogy ez az elnyomósdi, meg egyéb felszültségszító demagóg magyarázás nem elég hogy irtózatos nagy ostobaság, még láthatóan károkat is okoz.

2016. dec. 8. 16:11
 27/40 anonim ***** válasza:
0%
és NEM Davidnek
2016. dec. 8. 16:12
 28/40 anonim ***** válasza:
Úgy tudom egyes férfiak szoktak itt beszélni elnyomásról itt a gyakorin. :D Hiába sorolod most fel a neveket az utóbbi 100 évben változott nagyot a helyzet,ráadásul Magyarországot ilyen formán semmiképp nem kötném a nyugati világhoz, női vezetőkből az utolsók között kullogunk a sorban, ezt mindenki tudja, nem tudom milyen félbolond nőkről írsz, bennem az a véleményed váltott ki ellenérzést, ahogyan a nőkről írtál, hogy kb. évszázadokig csak néztek ki a fejükből és kábé semmit sem kellett csinálniuk.
2016. dec. 8. 16:39
 29/40 anonim ***** válasza:
0%

28. Igen, ki godolta volna, hogy brámit "sorolhatok" neked kicsit sem számít.

Figyelj, ha te azt mondod, hogy a nőket elnyomják, én azt fogom mondani, hogy néztek ki a fajükből. Nyilvánvalóan egyik sem igaz, viszont van egy ilyen történelmileg ismert folyamat, amire nem csak az egyes ember, hanem egész társadalmi csoportok ugyanigy reagálnak. Jelesül, az orbitális hüyleségre, orbitális hüyleséget reagálnak, mert egyébként sulytalan lenne a reakció. Előbbiek a futóbolondok, utóbiak a REAKCIÓSOK. Nézzel el USA irányába. Ott egy reakciós lett az elnök.

És ugy ha ti úgy irtok a "férfiakról" ahogy akartok, akkor vajon én miért nem írhatok úgy a nőkről ahogy akarok? Sok ilyen, és ehhez hasonló kérdés van.

Megmondom hol van nő elnyomás. muszliméknál. Szaud arábiában kocsit sem vezethetsz, ha kimész fejkendő nélkül nyilvános helyre, az EGÉSZ TÁRSADALOM halálbüntetést akar rád kiróni, és még sorolhatnám. Nálunk ilyen, a hanyatló Magyarországon, a nem nyugat részében konkrétan soha nem fordlt elő, még a boszorkány üldözést is viszonylag könnyen megúsztuk.

Na mindegy, eltértünk a tárgytól. Ám nincsen igazad.

2016. dec. 8. 16:50
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

PoliticallyCorrect

Lehet, hogy te élveznéd, ha egy nagy horda random férfi erőszakolná ki belőled a lelket is, de én szívesebben lövetném magam szitává a fronton, ha választhatnék.

Voltál már megerőszakolva? Nem? Akkor hallgass a témáról, de nagyon mélyen, főleg ha ilyen undorító dolgokat írsz.

2016. dec. 8. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!