Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy teltebb alkatú (mackós)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy teltebb alkatú (mackós) férfi ne várjon el magának egy sportos, kockás hasú nőt?

Figyelt kérdés
Nyilván az életstílusok különböző, de ha a férfiban megvan a potenciál a változásra akkor is abszurd lenne az elvárása?
2016. dec. 7. 13:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én egy sportos, izmos (bár nem kockáshasú), egészséges életmódot élő nő vagyok, de párválasztásnál én nem az alapján sorolom kasztokba a pasikat, hogy sportos/izmos/jól néz ki vagy mackós/kevésbé aztraktív.

Nálam az összehatás a lényeg. Sokkal fontosabb az, hogy ismerd az erősségeid és a gyengeségeid, és legyél harmóniában önmagaddal. Minden más csak frusztrációhoz vezet, ami érződik a kisugárzáson, ami nem segíti a helyezeted.

Tehát ha te nem vagy spotos, kövér vagy, de ezt nem tudod elfogadni, ezért komplexusaid vannak (változni szeretnél, mert elégedetlen vagy önmagaddal, de mégsem változtatsz az életmódodon, mert nincs hozzá elég akaratod) ez érződni fog a kisugárzásodon, mert frusztrált leszel. Ami nem fog segíteni a csajozásban.

Szóval vagy fogadd el így magad, vagy változz olyanná, aki lenni szeretnél. Régebben én is túlsúlyos voltam, nekem sem ment az elfogadás. Ezért inkább változtam ahelyett, hogy elhitettem volna magammal, hogy nekem ez úgy jó, ahogy van, közben meg elégedetlen voltam magammal.

24/L

2016. dec. 7. 15:01
 12/19 anonim ***** válasza:

"De itt egy pár belső tulajdonság is amiért kiemelkedik egy sportosabb nő a többi közül: Sokkal energetikusabb, programok terén rugalmasabb, összeszedettebb, pozitív hatással van a környezetére, és a többi... "

Nincs osszefugges e kulso-belso tulajdonsagok kozott. Ismerettsegi koromben nem a kulsore agyonsportolt nok voltak a legenergikusabbak.

2016. dec. 7. 15:07
 13/19 anonim ***** válasza:
88%

Elvárni sok mindent lehet, az más kérdés, hogy összejön-e az elvárásaidnak megfelelő barátnő. Elvileg nem lehetetlen, gyakorlatilag már kicsit neccesebb.

És ne áltasd magad azzal, hogy egy férfinél kevésbé fontos a külső egy nő szemében, főleg egy olyanéban, aki sportol, ad magára és kockás a hasa, ergó keményen diétázik.

2016. dec. 7. 15:19
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
Ne. Milyen alapon? Persze nincs kizárva de milyen alapon várod el a sportos külsőt ha te nem rendelkezel vele? Elég szánalmas vagy. Az nem indok, hogy van benned potenciál a változásra...akkor változz.
2016. dec. 7. 16:57
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
zsirdisznó vagy?ha van pénzed sok akkor nem baj annyi kockahasú nőd lehet amennyit akarsz.személyi edzőcske nőket látok nyomorékokkal de van divatos szakmájuk és pénzük a nyomiknak
2016. dec. 7. 18:22
 16/19 anonim ***** válasza:

1. elvárni mindent lehet.

2. kevés a kockás hasú nő.

3. nem tudjuk, mit akarnak ők, de valószínűleg érdekli pket a külső.

4. lehetséges, hogy van a kockás hasú nők között, akit a kövér emberek vonzanak.

5. én normális testalkatú vagyok, és nem szeretnék kövér emberrel lenni, vagy olyannal, aki a valóságot szépítgeti.

miben merül ki a potenciál a változásra? mit teszel magadért?

2016. dec. 7. 18:43
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
És te mit tudsz felmutatni mackóka?
2016. dec. 7. 20:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Miért nem keres egy olyan duci lányt, akiben megvan a potenciál a változásra?
2016. dec. 8. 02:53
 19/19 anonim ***** válasza:
A potenciált mi fogta eddig vissza?
2016. dec. 8. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!