Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a szép lányokat kezelik csak hercegnőként egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, hogy a szép lányoktól többet eltűrnek, akkor is kedveskednek nekik, ha kihasználja őlet, többször kapnak virágot, ha pocsék személyisége van, szet hunynak fölötte.
Miért értékesebb egy szép lány? Egy átlagos lányt miért nem lehet ugyanilyen szépen kezelni? Főleg, ha odaadó, kedves, figyelmes...
2016. dec. 6. 21:36
11/13 anonim válasza:
Én ugyanúgy bánnék egy átlagos lánnyal, ha barátnőm lenne, mint egy széppel. Az, hogy valaki szép, a szexualitáson kívül nem sok mindent jelent nekem, szexelni meg nem bírok 24-ből 24-be. Meg egyáltalán utálom ezt az egész "felfelé nyalunk lefelé rúgunk" világot, egyszerű elven működök, amit én kapok mástól, azt adom vissza másnak, külsőtől, vallástól, mindentől függetlenül.
12/13 anonim válasza:
Pontosan azért, amiért a helyes pasiknak is elnéztek mindent
13/13 anonim válasza:
Átlagosnak tartom magam, a párom mégis hercegnoként kezel. Jo én meg éreztetem vele, hogy férfi, szoval a ketto egyutt a jo szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!