Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma délben a Tesco-ban megláttam életem nőjét. Hogy keressem meg?
Frenetikus forma, varázslatos arc és olyan kisugárzás, hogy kiolvadtak a mély-fagyasztók mellette.
Pechemre kollégákkal voltam, s mire leráztam őket, akkorra eltűnt mint egy látomás. Kerestem egy óra hosszat, de nem találtam.
Szürke testhezálló "hegyes" pulóverben volt meg farmerben.
Hogy lehet megtudni hogy hol találom? Üljek hetekig az üzletben? Szerintetek megengedik hogy a kameraképeket megnézzem?
A baj az, hogy csak külsőre volt életed nője, lehet amúgy nem is passzoltok lelkileg. A másik, hogy lehet neki nem te vagy a nagy ő. Az is lehet, hogy foglalt és olyannal van, aki jobb, mint te. Vagy nem jobb, de majdnem annyira jó, így nem éri meg a kockázatot, hogy leváltsa a mostanit, mert téged nem fog tudni megismerni annyira, hogy rájöjjön.
Szerintem tipli tovább, ne kergess hiú ábrándokat.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!