Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma délben a Tesco-ban meglátta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma délben a Tesco-ban megláttam életem nőjét. Hogy keressem meg?

Figyelt kérdés

Frenetikus forma, varázslatos arc és olyan kisugárzás, hogy kiolvadtak a mély-fagyasztók mellette.

Pechemre kollégákkal voltam, s mire leráztam őket, akkorra eltűnt mint egy látomás. Kerestem egy óra hosszat, de nem találtam.

Szürke testhezálló "hegyes" pulóverben volt meg farmerben.

Hogy lehet megtudni hogy hol találom? Üljek hetekig az üzletben? Szerintetek megengedik hogy a kameraképeket megnézzem?

2016. dec. 6. 21:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
87%
De ne a tescos vizes zsemjéből vegyél mert ha arra jár és meglátja, spórolósnak tűnhetsz.... szerintem vegyél fonott kalácsot, engem így fogott meg anno a pasim. :D
2016. dec. 6. 21:44
 12/32 anonim ***** válasza:
inkább használt kotont :D
2016. dec. 6. 21:45
 13/32 anonim ***** válasza:
77%
amugy ha életed nője ugyis összefogtok még futni
2016. dec. 6. 21:45
 14/32 A kérdező kommentje:

9-es: bár már a névadásnál tartanánk! De legyen Benő - ha összejön...:)

10-es: Kösz' a héten biztos hogy ott fogok bóklászni.

2016. dec. 6. 21:47
 15/32 A kérdező kommentje:
14: Aranyos vagy, úgy legyen!
2016. dec. 6. 21:49
 16/32 anonim ***** válasza:
77%

"7-es: azért vergődöm itt, mert ő tényleg a NŐ volt, ilyen nem éreztem, nem láttam még..."

Majd fogsz. Nem szóltál hozzá egy szót se, ő se hozzád, akkor meg mit veszítesz? Bármilyen külső jegyek jönnek be neked, mindenféle nőből van még elég sok még ebben a városban is. Velem is volt már sokszor olyan, hogy első látásra teljesen belezúgtam valakibe, egyszerűen ámultam-bámultam, hogy milyen szexi, és magam sem értettem, hogy miért izgulok rá ennyivel jobban, mint egyébként hasonlóan kinéző nőkre... aztán egy-két nap fantáziálás után ment tovább az élet, már más járt a fejemben.

17/32 anonim ***** válasza:
tudod kérdező nincsenek véletlenek
 18/32 anonim ***** válasza:
86%

"Földiekkel játszó

Égi tünemény,

Istenségnek látszó

Csalfa, vak Remény!"

2016. dec. 6. 21:50
 19/32 anonim ***** válasza:
59%
Nem Benő a nevem, csak hülyültem, ki ad manapság ilyen nevet? Frédi vagyok amúgy. :D na nem amúgy tényleg reméljük összejön, de teszkós kupont azért váltsd be, a héten 15 ezerért vásárolsz ezerötöt leszámolnak.... azért ezt se hagyd ki barátom... :D
2016. dec. 6. 21:51
 20/32 anonim ***** válasza:
égesd a tudatodba a nő képét és este verd ki rá a wc-n
2016. dec. 6. 21:51
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!