Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma délben a Tesco-ban meglátta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma délben a Tesco-ban megláttam életem nőjét. Hogy keressem meg?

Figyelt kérdés

Frenetikus forma, varázslatos arc és olyan kisugárzás, hogy kiolvadtak a mély-fagyasztók mellette.

Pechemre kollégákkal voltam, s mire leráztam őket, akkorra eltűnt mint egy látomás. Kerestem egy óra hosszat, de nem találtam.

Szürke testhezálló "hegyes" pulóverben volt meg farmerben.

Hogy lehet megtudni hogy hol találom? Üljek hetekig az üzletben? Szerintetek megengedik hogy a kameraképeket megnézzem?

2016. dec. 6. 21:32
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
18-as: valóban lehet, hogy igazad van: évente jó ha kétszer beesek ebbe - ha egyáltalán Tescoba megyek, akkor a repülőtéribe, de most a kollégák miatt szaladtunk be ebbe - talán nem véletlenül!:)
2016. dec. 6. 21:57
 22/32 A kérdező kommentje:
19 - Ez a Reményhez nekem is felvillant, nagyon jól érzed a problémámat!:) Köszi!
2016. dec. 6. 21:58
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Nincs valami ilyen csoport debrecenieknek fészen? :) Írd ki, osszák meg, hátha... :) Tudod, "keresem azt a lányt a tecskóból, aki..."
2016. dec. 6. 22:37
 24/32 anonim ***** válasza:

Jaj kérdező én nagyon szurolok hogy megtaláld.

Aztán összejöttök, összeházasodtok, gyerekek, ház, minden ěs boldogan éltek amíg....

2016. dec. 6. 22:41
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Segiteni nem tudok, de egy baratom is igy volt, egy koncerten megtetszett neki nagyon egy lany, de ott valahogy nem kerultek beszeloviszonyba, annyit tudott csak, hogy mi a keresztneve, igy keresgelt facebookon es irt tobb lanynak akit igy hivtak, plusz szoke volt, hogy nem vele talalkozott e a koncerten, tobbek kozott a baratnomnek is irt, aki ugyan nem az a lany volt, de levelezni kezdtek, rajottek, hogy egy csomo kozos van bennuk, talalkoztak es ma mar egy tunderi kislany boldog szulei.
2016. dec. 6. 22:55
 26/32 anonim ***** válasza:
en is igy neztem ki ma,de nem a debreceni tescoba vasaroltam es nem mellesleg hazas is vagyok,azert sok szerencset :)
2016. dec. 6. 23:21
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
OooO te vagy az aki ma engem stirölt a teszkoban én meg sietve kirohantam? :O
2016. dec. 7. 00:16
 28/32 anonim válasza:
Szrtm nz vssz a kmrkt ztn dugd meg😃
2016. dec. 7. 01:17
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Valaki írta, hogy lépj be egy debreceni facebookos csoportba és ott írd be a sztorit, hátha olvassa és magár a ismer! Ez akár be is jöhet, nem rossz ötlet! Sok sikert :)
2016. dec. 7. 09:05
 30/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat - jó ideje olvasom a GyK-t, de ennyi normális, segítőkész, együttérző választ még nem olvastam egy kérdésnél sem... Köszönet érte.

Ha megtalálom, azonnal írok...

2016. dec. 7. 22:10
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!