Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a szórakozóhelyeken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a szórakozóhelyeken, ha a csajok berúgnak, avgy csak becsípnek, bárkit kielégítenek orálisan, ha fizet nekik piát?

Figyelt kérdés
Na jó, nem egészen "bárkit", de én ilyesmit hallottam... én magam meg nem tudom, nem járok diszkóba meg kocsmába (:
2010. máj. 1. 14:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
önszántamból nem járok ilyen helyekre, f@szfej... szóval ne oktass ki mert arra nem vagyok kíváncsi
2010. máj. 1. 16:29
 12/19 anonim ***** válasza:
én ezzel nem vágnék fel önszántadból még nagyobb gáz :S
2010. máj. 1. 16:31
 13/19 A kérdező kommentje:

miért??

az, hogy nem járok egy olyan helyre ahol üvölt a szar tuctuc-zene meg piálnak meg beb@sznak, meg ilyen emberek járnak oda, mint akik a kérdésben van megemlítve -> és ez gáz?!

hát...ritka fos egy világban élünk...:S

2010. máj. 1. 16:38
 14/19 A kérdező kommentje:
kulturáltan is lehet szórakozni meg másokkal ismerkedni... de ebből a fos diszkó"világból" nem kérek...
2010. máj. 1. 16:39
 15/19 anonim ***** válasza:
hol? matekszakkörön?
2010. máj. 1. 16:49
 16/19 A kérdező kommentje:

nem járok szakkörre...elég nekem a délutáni plusz másfél óra kötelezőnek...

amúgy meg park, suli... és ha rákeresel az oldalon, akkor rájössz hogy már mások is kérdeztek ilyet, ott neked már csak a választ kell elolvasni

erről ennyit :P

2010. máj. 1. 16:57
 17/19 anonim ***** válasza:

ma 15:20

Nekem sosem volt ekkora szerencsém, pedig nagyon állat lett volna! :)

Ha nem jössz be a csajnak akkor akárhány piát is fizethetsz neki, akkor sem fog veled lefeküdni, viszont ha tetszel és beszélgettek, ismerkedtek egy kicsit, akkor természetes hogy isztok valamit. Namost akkor ugyebár nem a csaj fog meghívni téged!!! Ez viszont nem azt jelenti, hogy a csaj piáért menne el veled. Ez ostoba, és lekezelő általánosítás lenne!

2010. máj. 1. 18:14
 18/19 anonim ***** válasza:

Nálunk ez annnyira nem jellemző (vidéki város, lehet pesten ez már elburjánzottabb?) de azért akad ilyen, szerintem ha direkt ezzel a céllal mész el szórakozni és kitartó vagy biztos találsz ilyen csajt :D

Amugy nem az alkoholtol függ, én is szoktam becsipve lenni, de attolmég táncolni sem táncolok mással ha a barátom nélkül vagyok...

2010. máj. 1. 19:50
 19/19 anonim ***** válasza:

ma 19:50

Ezt sosem értettem! Minek mész akkor egyedül bulizni?! :D

2010. máj. 1. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!