Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti melegbárokban vagy meleg szórakozóhelyeken kérnek személyit?
kössz a választ...
és amúgy gyakoriak ott a fiatalabbak?
Sztem bejuthatsz, főleg 16 évesen, 14 az alsó határ minden szórakozóhelyen.
Amúgy azért ne menj egyedül, mert tök unalmas nem olyan mint a film, hogy mindenhol szexi bátor ember van, hanem sokat csak szórakozni mennek le azt ennyi.
18/L
ösztrosokkonn szoktak, mert az esetek túlnyomó többségében csak és kizárólag nőknek szól a belépés.
életkoron még nem láttam kiakadni senkit, bár italt azt nem adnak, értelemszerűen.
a chicken exiten pont hogy 16 körüli korosztály, fiatalabb 20-asok vannak. alapvetően lányok és bármilyen nemű barátaik (lehetnek fiúk is).
fiúk bulijairól, vegyes helyekről nem tudok nyilatkozni - ott nem jártam még. egyszer voltam brutkón (sok srác, csoportokban esetleg lányok, fiúk lányhaverjai), akkor kértek személyit (bár mind 18 felett voltunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!