Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a szórakozóhelyeken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a szórakozóhelyeken, ha a csajok berúgnak, avgy csak becsípnek, bárkit kielégítenek orálisan, ha fizet nekik piát?

Figyelt kérdés
Na jó, nem egészen "bárkit", de én ilyesmit hallottam... én magam meg nem tudom, nem járok diszkóba meg kocsmába (:
2010. máj. 1. 14:51
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
*vagy
2010. máj. 1. 14:51
 2/19 anonim ***** válasza:
aki ennyire lesüllyed hogy diszkóban szedjen össze valakit ilyen célra, elég gáz lehet mer valoszinüleg jozanul nemkapná meg a lányt
2010. máj. 1. 14:53
 3/19 anonim ***** válasza:
szar vagy
2010. máj. 1. 14:57
 4/19 A kérdező kommentje:

én nem is akarok senkit így felszedni -.-'

mondtam hogy nem járok ilyen helyekre és nem is akarok...

2010. máj. 1. 14:57
 5/19 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz, csak városi legenda :D

Amúgy el tudom képzelni, hogy vannak olyan "nők" akik ezt megcsinálják, amennyire züllött a társadalom...

2010. máj. 1. 15:06
 6/19 A kérdező kommentje:
elsőnek és utolsónak köszi az értelmes választ
2010. máj. 1. 15:07
 7/19 A kérdező kommentje:

mármint ma 15:04-nek

de 15.06-nak is igaza van

2010. máj. 1. 15:07
 8/19 anonim ***** válasza:

Vannak olyan csajok ez nem legenda, de a nagy többség nem olyan. Eddig a legdurvább az volt amikor egy tajrészeg csaj úgy jött oda hozzám meg haveromhoz, hogy "basszon már meg vki vagy legalább hadd szopjak le vkit". Persze állni alig tudott. De amúgy nem is nézett ki olyan rosszul =) De ez már tényleg a legdurvább kategória ilyet sztem életében egyszer lát az ember :D

17/F

2010. máj. 1. 15:20
 9/19 anonim ***** válasza:

A városi legendát csak poénnak szántam.

Elég csak bekapcsolni a tv-t, hogy erre a kérdésre választ kapjunk: paris hilton, pamela anderson, britny spears, stb. A legtöbb velük kapcsolatos hír, hogy tajtrészegen mulattak, sztriptízt nyomtak a bárban, stb.

Ezek a személyek azok, akik "morális" értékeket közvetítenek az emberek felé. Naná, hogy ezt a viselkedésmintát veszi fel egy tizenéves lányka, mert ez a "menő", meg a "fain".

2010. máj. 1. 15:30
 10/19 anonim ***** válasza:
Talán egyszer dugd ki az orrod a szobából, ha anyuci elengedi a kezed és megtudod milyenek a csajok igazából. Ne a gyakorikérdések.hu-ról akarj tájékozódni balf@sz
2010. máj. 1. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!