Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet hogy szűz még 23 évesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy szűz még 23 évesen?

Figyelt kérdés
A srác nagyon hezitál egy párkapcsolatot illetően, rettentően bizonytalan, félénk stb. Még sosem volt komoly kapcsolata. Lehet hogy még szűz és fél vagy azért válogat ennyire? Hasonló cipőben járó srácok ti hogy gondolkodtok?
2016. dec. 3. 14:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem mindenki ösztönlény. Persze fontos a szex, de nem áll mindenekfelett. Néha szükség van önuralomra, csak az erős emberek képesek önmegtartóztatásra. A gyengéket az ösztöneik irányítják.
2016. dec. 3. 15:16
 12/19 anonim ***** válasza:
81%

Miért olyan hihetetlen, hogy egy fiú is a megfelelő emberre vár mint egy lány?

Az érzések nem bonthatóak le nemekre, nem különböznek semmiben.

Én is a megfelelő embert kerestem, és nem bántam meg, hogy vártam. 24L

2016. dec. 3. 15:18
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

"Az érzések nem bonthatóak le nemekre, nem különböznek semmiben."

Ekkora baromságot, te jó isten.. :D Az érzéseidet nagyrészt a hormonális rendszered és az agyad működése határozza meg, nagyrészt meg a kulturális környezetből kapott behatások.

Jó esetben a kulturális környezet nem a természetes hormonális és agyi működés ellen dolgozik, de a mai világ kulturális környezete pont ezt teszi, ezért van ennyi defektes ember. Az ösztönös, természetes érzésvilágukat és viselkedésüket nem tudják megélni a kulturális ellenhatás miatt, ezért mindenféle lelki bajaik vannak.

2016. dec. 3. 15:33
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem gondoltam, h ennyi Szűz srac van! :-O

Mintha megfordult volna a vilag, nem?

9-essel egyetértek teljesen...

2016. dec. 3. 15:43
 15/19 anonim ***** válasza:

"Ekkora baromságot, te jó isten.. :D Az érzéseidet nagyrészt a hormonális rendszered és az agyad működése határozza meg, nagyrészt meg a kulturális környezetből kapott behatások.

Jó esetben a kulturális környezet nem a természetes hormonális és agyi működés ellen dolgozik, de a mai világ kulturális környezete pont ezt teszi, ezért van ennyi defektes ember. Az ösztönös, természetes érzésvilágukat és viselkedésüket nem tudják megélni a kulturális ellenhatás miatt, ezért mindenféle lelki bajaik vannak."

Ja, gondolom neked is az ösztönös éned nyomódik el kulturális hatások miatt, amikor nem sza..rhatsz a padlóra, nem erőszakolhatsz meg minden utadba kerülő embert és nem vághatod azt az idegesítő szomszéd Józsit kupán egy sörösüveggel. Ezért lehetsz ennyire frusztrált.

Amúgy azért félénk, mert gondolom fél attól, hogy "ciki" ennyi idősen, hogy nem tapasztalt a szexben, vagy akármiben és fél hogy lebőg. Ez öngerjesztő folyamat. Fél, ezért nem mer lépni, közben még több idő telik el, még inkább fog félni, ezért még kevésbé mer lépni.

Ha neked ennek ellenére bejön, akkor bizony neked kell kezdeményezned, akár "drasztikusan" is.

2016. dec. 3. 16:52
 16/19 anonim ***** válasza:

Végül csak leirta valaki a lenyeget:

"Amúgy azért félénk, mert gondolom fél attól, hogy "ciki" ennyi idősen, hogy nem tapasztalt a szexben, vagy akármiben és fél hogy lebőg. Ez öngerjesztő folyamat. Fél, ezért nem mer lépni, közben még több idő telik el, még inkább fog félni, ezért még kevésbé mer lépni. "

pontosan ezt élem át én is, tehat megerősithetem h igy van.

2016. dec. 3. 17:55
 17/19 anonim ***** válasza:

nekem pont 23 évesen lett komoly kapcsolatom.

Előtte nem nagyon ismerkedtem, akkor kezdtem el igazándiból 1-2 évvel előtte, és vártam olyanra, aki tetszik, és érzek is valamit, akivel tényleg kalandokat élhetek át.

úgy tűnik bevált, már 1,5 éve :)

de amúgy bármi lehet. nem jelent túl sokat, hogy bizonytalan.

2016. dec. 3. 20:14
 18/19 anonim ***** válasza:

"Miért olyan hihetetlen, hogy egy fiú is a megfelelő emberre vár mint egy lány?

Az érzések nem bonthatóak le nemekre, nem különböznek semmiben."

Azért, mert a férfi meg tudja különbeztetni a szexuális izgalmat a szerelemtől-ha úgy tetszik "igazitól" (ami mellékesen megjegyzem, nem létezik, csak a mesében)

Egy férfi esetében fizikai jele is van ennek. Gondolom nem kell részleteznem. Ehhez pedig nem szükséges semmiféle romanticizáló önigazolás, mint a nők esetében. Nyugodtan lehuzhattok csajok, de ettől ez még igy lesz.

Ha utána gondolok a kérdező esetében, ha nem az "igazira vár" a srác, akkor előfordulhat, hogy farok problémái vannak. Egyéb lehetőség nem nagyon van.

2016. dec. 3. 22:07
 19/19 A kérdező kommentje:
Farok problémái? :D Mire gondolsz? :D
2016. dec. 3. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!