Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én még szűz vagyok,22 évesen ez baj?
A párommal már 6 hónapja együtt vagyunk. Ő a nagy ő. Már a középiskola óta nagyon tetszett nekem és mint kiderült én is neki. Viszont nem jártunk, mivel (szerintem) nem volt bátorságunk oda menni a másikhoz, legalábbis nekem. Ő elballagott én pedig még maradtam ott 2 évet, így már látni se láttuk egymást, csak újabb 2 év elteltével találkoztunk és a többit meg intézte a sors.
Most együtt vagyunk fél éve, és felmerült a szex. Én is akarom, ő is, de én félek. Nem attól, hogy fájni fog vagy valami hanem, hogy nem lesz elégedett velem...nulla tapasztalatom van.
Szerintetek elmondjam, hogy nekem ez lesz az első?
Igen mond el,ezt nem árt tudnia.
Ha tényleg odavan érted,nem lesz baj.
Nem kell félni ha valóban szeretitek egymást.
Én jóval később kerítettem sort az elsőre,de olyan érzelmek közepette,hogy teljesen mellékes volt a szexuális teljesítőképességem mértéke.Imádtuk minden pillanatát,egymáshoz érni is maga volt a gyönyör.Biztosítottuk egymást arról,hogy a finom puha érintés mindkettőnk számára már kielégülést jelent,elsőre nem a behatolás és a maratoni hosszúság a fontos.
Hát neki már van tapasztalata..
De elmondtam neki és jól fogadta :)
Még azt is mondta, hogy nem volt még szűz nővel, úgyhogy kicsit zavarban van.
Olyan aranyos volt. :)
Köszönöm a választ mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!