Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik lány kételkedik több hetes beszélgetés után is hogy biztos csak szexet akar a férfi tőle, azt ott kell hagyni?
Több ilyet is olvasni, hogy a lány után megtesz mindent egy férfi, meg mindig beszélgetni próbál vele, de a lány abból is csak annyit szür le hogy Biztos szexet akar.. Nem értem az ilyen lányokhoz hogy lehet közeliteni hogy ne arra következtessen hogy biztos csak szexet akar..
De egy ilyen lánynak valami baja lehet?
Kérdező, én teljesen megértem a kérdésed és a problémád. Sajnos olyan mintha én lennék az a lány aki miatt kérdezel.
Leírom magamat: nincsen semmi bajom csak nem vagyok naiv. Nekem nem elég egy-két szép szó ahhoz, hogy már az ágyában legyek az illetőnek. Bevallom, nehéz dolguk van velem a férfiaknak és szörnyű nőnek tarthatnak emiatt engem de szerintem akit érdeklek tényleg, az nem fog lelépni csak azért mert nem fekszek le vele egyből.
Amit neked tanácsolnék, hogy mondd meg a lánynak őszintén (ha így van), hogy komolyan szeretnél vele ismerkedni, kapcsolat céljából és nem csak szexre kell neked. Ne hozz fel neki szexuális témákat, ne beszélj más csajokról, csajozásaidról.. Próbálj meg vele más lenni mint a többiekkel, mondj el neki olyan dolgokat amiket esetleg másoknak nem, éreztesd vele, hogy bízhat benned és azt is, hogy te is bízol benne!
Szerintem nem kell egyből otthagyni csak emiatt, viszont belátom én is, hogyha nem változik semmit a helyzet akkor egy idő után meg fogod unni. Ha ő ezen a hozzáállásán nem akar változtatni akkor nem is fog. De ha akar akkor tud!
# 21: "Próbálj meg vele más lenni mint a többiekkel, mondj el neki olyan dolgokat amiket esetleg másoknak nem, éreztesd vele, hogy bízhat benned "
Gondolom, nem vagy tudatában annak, hogy ezzel arra biztatod a férfit, hogy játsszon el egy szerepet a kedvedért, ami nem ő maga, hanem egy számodra kedvező ideált jelenítsen meg. És ha sikeresen eljátssza az ideálodat, akkor bízol benne...
Nőként írom, ez önsorsrontó gondolkodás, és garantált csalódás. Mert ha elkezdesz bízni egy szerepben, amit azért vesz fel valaki, hogy meghódítson, akkor előbb-utóbb kénytelen leszel szembesülni vele, hogy ő nem olyan!
Szerintem mindenki adja csak saját magát, te pedig - felnőtt emberként - el tudod dönteni, hogy az a valaki neked megfelel, vagy sem. Így senki nem csalódik.
"Csak szexet akarsz"
És te mit akarsz?
Irányítani engem és a kapcsolatot.
Rögtön az elején kezdve, hogy később már neis legyen furcsa.
Az, hogy egy férfi képes várni a szexre, az égvilágon semmit nem bizonyít önmagában.
Nekem például van olyan férfi ismerősöm, aki hónapokon, sőt, akár éveken keresztül képes levelezgetni egy nővel egy dugás reményében, de kapcsolatot egyáltalán nem akar. Magunk között szólva: csak béna a csajozáshoz, abban reménykedik, hogy ennyi idő alatt a nő megpuhul és magától felkínálkozik neki.
Vagy ott a másik "típus", aki azért tud várni, mert egyszerre több vasat tart a tűzbe: van, amelyik hamarabb összejön, másra meg várni kell, de neki tökmindegy, mert mindig van a talonban több nő is.
Honnan lehet tudni, hogy egy férfi nem CSAK szexet akar? Paradox módon onnan, hogy megkaphatná a nőt, ha nagyon akarná, de nem nyomul, hanem lefut pár tiszteletkört. Azok a nők lehetnek benne biztosak, hogy a férfi nem csak a testüket akarja, akik egyébként nyitottak lennének a szexre a kapcsolat elején, és a randipartnerük ezzel nem él. Ezzel nem azt mondom, hogy nyíltan fel kell kínálkozni a pasinak... de annak idején a párom tudta, hogy kívánom és ki vagyok éhezve, hogy nagyon kis energiával megkaphatna, de ő ennek ellenére randizni vitt, nem az ágyába.
Á, ezt nem is lehet megérteni.
Ugyanaz mint amikor kiteszik a melleiket majdnem kibuggyan, de ha nem fordítja elég hamar el a fejét az ember akkor már disznó.
A normális nő maga is akar szexet és azt meg is kapja, úgy hogy neki is jó legyen, aztán nem kell ezt a hülye játékot játszani egy fél életen át.
#22: Egyáltalán nem úgy értettem, hogy játssza meg magát, félre értés ne essék!! Csak arra gondoltam, hogy én sem ugyanúgy viselkedek minden férfival, és nem azért mert játszom magam hanem azért mert nem mindenki egyforma, nem mindenkit egyformán kezelek, nem beszélhetek mindenkivel ugyanúgy és nem ugyanazt és ugyanúgy érzek mindenki iránt. Tehát ebből adódóan (attól még, hogy nem játszom meg magam) mégis máshogy viselkedek egyes emberekkel.
Arra akartam "biztatni" a kérdeződ ezáltal, hogy tudassa a lánnyal hogy ő más számára mint a többiek.
# 27: De miért lenne más?
Egy "rendes" pasi minden nővel rendes, egy link meg max. megjátssza magát a kedvedért. Szerintem ha egy férfi komolyan ismerkedik, akkor önmagát adja minden helyzetben.
Én pl. a páromat semleges közegben ismertem meg, nem ismerkedési szituációban. Pont azzal vált szimpatikussá, hogy amikor nem akart senkinek megfelelni, akkor is szimpatikus volt. Mindenkivel tudott normálisan viselkedni, azokkal is, akiktől nem akart semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!